Vă furnizez tuturor încă o informatie șoc, pe care nu o veti găsi în presa națională si internațională!

7 mai

 

I recently asked Bill Gates why he owns 500,000 shares of Monsanto stock and supports slave-labor-linked Cargill.

deoarece 99% din presa a fost deja cumpărată de canibali și anume:
=> Bill Gates are un plan ascuns, pus la cale împreună cu Tysoon si Monsanto, prin care a ordonat tuturor guvernelor corupte de el, să prelungească cât mai mult carantina in toate ţările de pe glob pentru a pune capăt producției de animale a crescătorilor si fermierilor din întreaga lume, astfel incât omenirea sa ajungă cat mai rapid la o CRIZĂ ALIMENTARĂ DE PROPORŢII (care in termeni neacademici se cheamă FOAMETE GLOBALĂ).
În acest sens, el a investit peste 500 de milioane $ intr-un lanţ de laboratoare ascunse pe toata planeta, lanţ secret numit „FUTURE MEAT TEHNOLOGIES”, unde acesta crește carne artificială pe care o ţine congelată-n vid și o depozitează acolo inca din 2015, ca sa ne-o vândă nouă incepând cu 14.10.2021.
Scopul acestuia este să înfometeze lumea prin blocarea redeschiderii economiilor lumii, pe motiv de Covid-19, sa falimenteze tot, ca el să devină UNICUL FURNIZOR DE HRANĂ MODIFICATĂ GENETIC DE PE TERRA ȘI SĂ HRĂNEASCĂ POPULAŢIA GLOBALĂ CU CARNE ARTIFICIALĂ CU LIPICI, care (atenţie) și aceea să fie porţionată si raţionată pentru fiecare persoana de pe glob !!!
Dupa cum bine observati, Bill Gates s-a gandit la toate, este implicat in mod direct si indirect in toate si in tot, el si-a pregatit totul minuţios in proiectele de reinventare a agriculturii, etc., iar daca noi rămânem si-n continuare comozi si nu distribuim nici macar informatiile despre planurile criminale ale acestor neoameni, atunci vă asigur eu, că o să-i iasă 100% toate planurile de depopulare pe care le are in acest moment.
Încep să constat faptul că foarte multi dintre oameni agreeazã mai bine confortul de acasă, mâncărica, bericica, căldurica, etc., si nici măcar nu distribuie in totalitate informatiile si altora, pe mai departe, ceeace imi demonstreaza că mulţi (încă) nu conștientizează in ce mare pericol ne aflam cu totii in acest moment si că avem un singur dusman comun, care-i Stăpânul Planetei, numit CLANUL PINDAR, care trebuie distrus complet de la rădăcină.
Oare, stie lumea cat de mare-i necazul care ne paște pe toţi dacă nu-i trezim si pe altii, așa cum procedez și eu trimiţând de fiecare dată căte 9327 de Emailuri la lume, prin simpla distribuire de informaţii, pe mai departe…?!
Mă-ntrebam și eu, așa…deloc ironic !
Sugestie (pentru unii):
=> Lasati comoditatea de orăsean si luxul deoparte, si luaţi-va casa modesta la sat, plus 1 hectar de pămănt agricol si mutaţi-va de la oraș, fiindcă in curând vor veni vremuri foarte grele.
Iar pentru cei care imi spuneţi că n-aveti bani pentru o casa la sat, exista si acolo o solutie:
Vindeti-va apartamentul de la oras si retrageti-vă fratilor la sat, unde incepeti sa va cultivati si sa va cresteti propriile animale pentru a combate foametea care va sa vina !
Revenirea la acea „normalitate” la care încă mai visează unii, nu va mai exista deoarece nimic din ceea ce știţi, nu va mai fi ca inainte de gripa de Covid „scăpată” din laborator …!!!
Dormiţi liniștiţi…Bill Gates lucrează pentru voi

Iulia Blaj

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: