Lovitură uriașă pentru „Statul paralel”din SUA: Departamentul de Justiție a renunțat la acuzațiile împotriva fostului consilier de securitate națională al lui Trump, generalul Michael Flynn!

8 mai

Departamentul de Justiție al Statelor Unite a renunțat joi la acuzațiile împotriva fostului consilier de securitate națională Michael Flynn, care recunoscuse că a mințit agenții FBI despre conversațiile sale cu un diplomat rus în săptămânile premergătoare inaugurării președintelui Donald Trump, relatează CNBC.
Decizia bombă, aprobată rapid de un judecător federal, vine la mai mult de doi ani de la recunoașterea vinovăției de către Flynn și acordul acestuia de a coopera în cadrul anchetei procurorului special Robert Mueller, referitoare la amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale americane din 2016.
Cu această decizie se dovedește din nou falsa campanie pornită împotriva lui Trump privind implicarea Rusiei în alegerea sa. Iar Deep State primește o lovitură de proproții, fiind clar acum că Michael Flynn a fost supus unor presiuni de către oameni ai serviciilor americane (FBI) pentru a da un răspuns prin care să recunoască o legătură cu un ambasador rus.
Trump a lăudat joi acțiunea de a se renunța la dosarul împotriva generalul-locotenentului în retragere al armatei americane Flynn, ultra hărțuit și amenințat de FBI și Departamentul Justiției, care a fost aprobată de procurorul general William Barr, la recomandarea unui procuror federal de top, însărcinat recent de Barr să revizuiască cazul.
În trecut, președintele a criticat cu fermitate urmărirea lui Flynn. ”A fost un om nevinovat. Este un mare domn ”, a spus joiTrump jurnaliștilor de la Casa Albă. ”Acum în cartea mea este un războinic și mai mare.”
Trump, care a declarat că nu a știut în avans decizia de a se renunța la caz, a spus: ”El a fost vizat de administrația Obama și a fost vizat pentru a încerca să doboare un președinte”.
”Și sper că o mulțime de oameni vor plăti un preț mare, pentru că sunt oameni necinstiți, niște escroci, sunt niște gunoaie, și o spun în mod repetat, sunt gunoaie, niște gunoaie umane. Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată în această țară ”, a spus Trump.
”Au fost prinși. Niște oameni foarte necinstiți, dar mai mult decât atât – este o trădare. Este trădare”.
În documentele judiciare depuse la Tribunalul districtual al Statelor Unite din Washington, Departamentul de Justiție a afirmat că dorește să pună capăt urmăririi lui Flynn după ”o revizuire atentă a tuturor faptelor și circumstanțelor acestui caz, inclusiv a informațiilor recent descoperite și dezvăluite.”
”Guvernul a ajuns la concluzia că interviul domnului Flynn a fost necorelat și nejustificat de investigația de contrainformații a FBI cu privire la domnul Flynn – o investigație îndelungată a FBI care nu mai este justificată”, se arată în documente.
 ”Guvernul nu este convins că interviul din 24 ianuarie 2017 a fost realizat pe o bază de anchetă legitimă și, prin urmare, nu crede că declarațiile domnului Flyn au fost fundamentate chiar dacă sunt false. Mai mult decât atât, nu credem că Guvernul poate dovedi nici declarațiile false relevante, nici materialitatea acestora, fără să existe dubii rezonabile.
Timothy Shea, procuror pentru Districtul Columbia, a declarat în dosar că, deși Flynn a pledat vinovat pentru că a făcut declarații false, ”în evaluarea Guvernului, acesta a făcut-o fără să conștientizeze pe deplin circumstanțele unor informații recent descoperite, dezvăluite sau declasificate cu privire la ancheta FBI despre el”.
Avocatul lui Flyn, Sidney Powell, nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii cu privire la respingerea cauzei.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: