Andi Manciu, șeful GCS, a decis interzicerea publicației „Justițiarul” fiindcă îi critica pe nemții care l-au școlit și pe Iohannis!

9 mai

  De ce trebuia ca șeful Grupului de Comunicare Strategică, fostul jurnalist Andi Eduard Manciu, să nu se implice în […]

 

De ce trebuia ca șeful Grupului de Comunicare Strategică, fostul jurnalist Andi Eduard Manciu, să nu se implice în „evaluarea” articolelor publicate de „Justițiarul” – revista blocată de „Ministerul Minții” al guvernului Ludovic Orban

              Foaie verde măr domnesc, blocare-blocaj-blochez

Deontologia și onoarea de funcționar public l-ar fi îndemnat pe liderul fantomaticului Grup de Comunicare Strategică (GCS) al guvernului, Andi Eduard Manciu, să se abțină de la „evaluarea” sau formularea de propuneri pentru „sancționarea” publicației „Justițiarul” din Sibiu (nota bene, cu blocarea accesului la website), odată ce el, Manciu, a fost „perfecționat” în 2019 (culmea, în „comunicare strategică”) printr-o fundație (o extensie a partidului CDU al Angelei Merkel) numită Konrad Adenauer Stiftung (KAS) care a fost criticată în trecut de jurnaliștii sibieni.

Konrad Adenauer Stiftung (KAS) criticată în „Justițiarul”. (Click pe imagine pentru mărire!)

              Simplul fapt că ONG-ul KAS este un partener…

… al FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din România) ar fi trebuit să îl excludă pe Manciu sau pe oricine altcineva din Grupul condus de el, de la „evaluarea” articolelor din „Justițiarul”: de bun-simț și de legalitate, acest lucru (dacă el s-ar fi impus cu adevărat chiar în contextul crizei generate de pandemia Corona!) ar fi trebuit încredințat unui organism imparțial și total independent politic, care să conțină oameni de știință și jurnaliști din Sănătate. Lipsa acestui organism subliniază caracterul profund represiv, primitiv, demn de Ministerul Adevarului din cartea „1984” a lui George Orwell, pe care și l-a arogat Grupul de Comunicare Strategică (GCS) încă de la înființare – cu sprijin direct de la fondatorii Klaus Iohannis-Ludovic Orban.

                      Reamintim că pe data de…

… 23 aprilie 2020, website-ul revistei „Justițiarul” (alături de site-urile altor 14 publicații), era blocat de ANCOM (Agenția Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații), la o solicitare a Grupului de Comunicare, transmisă „din mână-n mână” prin Ministerul Afacerilor Interne: motivul oficial invocat de Grup era prezumtiva preluare de către jurnaliști a unor „știri false” despre pandemia COVID-19, bazate eventual pe „teorii ale conspirației”. Neoficial, a fost însă, vorba doar de un act brutal de cenzură, în condițiile în care nu există la acest moment un adevăr științific unic acceptat pe Teoria Noul Coronavirus, respectiv nu există o decizie de Parlament cu privire la astfel de limitări, ajungându-se astfel că libertăți fundamentale, protejate de Constituție (libertatea presei, libertatea de a avea opinii și de a le împărtăși public, libertatea de a fi „divers” adică de a putea gândi diferit față de unii din jurul tău, libertatea de a fi „inclus”, adică de a fi acceptat în rândul celor ce gândesc diferit cu tine) au fost încălcate flagrant, fără explicații.

           După bâlbe caracteristice, de „înalt profesionalism”…

… ale pionilor din Sistemul GCS-MAI-ANCOM (în urma protestelor, site-ul „Justițiarul” fusese deblocat pentru scurt timp pe 30 aprilie 2020 și din nou închis accesului), jurnaliștii au fost nevoiți să-și „mute” revista pe un domeniu web din străinătate. Ceea ce frapează, însă, la Eduard Manciu nu este neapărat cariera lui „fulgurantă” din presă (descris de profesioniști media ca „mediocru”), sau faptul că este un studios format, oferit lui Iohannis prin SNSPA – universitatea de stat care se dorește „fabrică” de roboței globaliști printr-o alianță „anti-naționalism” cu fundații sorosiste, ci faptul că el are „perfecționări” pe comunicare la un ONG (Konrad Adenauer Stiftung, KAS) care este activ politic și care este un asociat apropiat al partidului cancelarului german Angela Merkel (Uniunea Creștin Democrată din Germania – CDU). (Notă „Justițiarul”: „O elită instruită de către colonizatori este principalul dușman al poporului său.” – Mahatma Gandhi) Pe românește, KAS este un exportator îmbrăcat scump al toxinei „political correctness” (corectitudine politică), eventual și un protector-dezvoltator pentru toți cei care, în Balcani, s-au manifestat ca obedienți ai lui Merkel, cum este cazul președintelui României, Klaus Iohannis.

Konrad Adenauer Stiftung (KAS) este o fundație apropiată partidului Angelei Merkel, unde sunt pregătite cadre instalate ulterior de camarila iohannistă în funcții de conducere și decizie. (Click pe imagine pentru mărire!)

                     Așadar, în 2019, Manciu a participat…

… la un training de „planificarea strategică a comunicării” organizat de ONG-ul german. Rămâne, desigur, o enigmă pentru mulți, ce conținut au avut acele training-uri „strategice” și ce a aplicat în viața reală fostul cursant, odată ce azi conduce, într-o lipsă de transparență demnă de un regim despotic, un misterios Grup „calificat” să cenzureze „adevărul” sau „minciuna” din articole de presă, respectiv să ceară dictatorial blocarea unor site-uri de informare- cu invocarea unor articole care apar „suspecte”: totul, pe dublu standard, slugarnic și discriminatoriu, cu un web-site al Președinției României neafectat de vreo blocare a Grupului lui Manciu, după ce Klaus Iohannis livrase opiniei publice un „fake news” de zile mari, despre o prezumtivă „deschidere experimentală a unor școli” din Franța (29 aprilie 2020).

Eduard Andi Manciu și ascensiunea sa, de la jurnalist mediocru și necunoscut, la consilier de stat al premierului Ludovic Orban și șef al Grupului de Comunicare Strategică în situație de urgență.

               Pe web-site-ul său, fundația germană KAS enumeră…

… printre partenerii săi și organizația politică Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), care l-a avut preşedinte pe Klaus Iohannis între 2002-2013: https://www.kas.de/ro/web/rumaenien/parteneri. Presa română, începând cu „Justițiarul”, a cerut de mulți ani implicarea instituțiilor statului în re-investigarea (penală) a uriașelor retrocedări decise în favoarea organizației germane după Revoluție, respectiv reanalizarea unor decizii judecătorești de la Sibiu, care au dat unui Forum German din zilele noastre, statutul incredibil de „moștenitor” al Grupului Etnic German (Deutsche Volksgruppe), declarat „nazist” în 1944!

               În prezent, simplul fapt că „Justițiarul” a publicat…

… articole critice despre FDGR sau despre o entitate-portavoce a Angelei Merkel cum este ONG-ul Konrad Adenauer Stiftung, ar fi impus fostului cursant de la Konrad Adenauer Stiftung, Eduard Manciu și misteriosului (pe bani publici) Grup de Comunicare, dintr-o minimală deontologie și o evidentă nevoie de independență și de imparțialitate a afacerilor publice, să nu se implice în „evaluarea” articolelor din revista „Justițiarul”: indiferent că ele se refereau la „teorii conspiraționiste” sau la alte subiecte.

Konrad Adenauer Stiftung (KAS) criticată în „Justițiarul”.

  De ce trebuia ca șeful Grupului de Comunicare Strategică, fostul jurnalist Andi Eduard Manciu, să nu se implice în […]

                    Ce-i drept, o publicație nu înseamnă…

… doar „teorii”: cine răsfoiește „Justițiarul” dincolo de „conspiraționism”, poate afla că două judecătoare de la Sibiu (cele care au dat sentințele în dosarul „Retrocedările Grupul Etnic German- FDG”) au plângere penală la Secția Specială de Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), iar dosarul este în lucru. Este o revelație: în acest nou context, publicul poate face conexiuni directe cu zelul (inadmisibil pentru un președinte) de care a dat dovadă Klaus Werner Iohannis atunci când a sugerat în public (în 2019), desființarea acestei Secții.

                                                                                                             Traian Horia

Sursa: cristoiublog.ro

Notă „Justițiarul”: Cu chiu cu vai a răzbit în presă informația că Grupul de Comunicare Strategică este condus de „sugeveanul” Eduard Andi Manciu un „expert” absolvent al fabricii de politruci globaliști SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) în 2008, școlit proaspăt și de propaganda germană prin  Fundația Konrad Adenauer Stiftung (KAS) anul trecut, în 2019. A trecut, ca reporter, pe la posturile tv de propaganda ale sistemului „Realitatea” și „B1 TV”, a poposit și pe la „Mediafax”, după care a devenit din anul 2015 coordonator al Departamentului de Comunicare al PNL, iar din noiembrie 2019 până în prezent consilier de stat al prim-ministrului Lucovid Orban. Român și ăsta get-beget, la fel ca stăpânii lui, Iohannis, Orban și Hellvig. Se vede după cele două prenume, identice cu cele ale „românilor” Eduard Hellvig și Andi Moisescu.

Colegul Cornel-Dan Niculae „Când și-a înființat în 1998, la Suceava (de unde vine), o asociație familială, avea prenumele Eduart, in loc de Eduard, căci asociația lui se chemă «MANCIU D. EDUART-ANDI». Manciu locuiește de câțiva ani în Pantelimon, unde și-a construit o vilă, și tot de câțiva ani este un fel de propagandist șef al PNL, cu leafă. Misterioase sunt tiparele istoriei, căci a mai existat un zbir liberal Manciu, pus de PNL în anii 20 ai secolului trecut în fruntea poliției la Iași, ca să desființeze mișcarea de tineret naționalistă din Moldova, dar care a fost împușcat în octombrie 1924 după ce a sărit să îl atace pe liderul tineretului C.Z. Codreanu, care s-a apărat. Mi-am pus întrebarea dacă liberalul Manciu de azi nu o fi rudă cu liberalul Manciu din trecut, că prea e pus, la fel, pe abuzuri de stat polițienesc!” (Sursa: Informare cu privire la a doua suspendare a site-ului justitiarul.ro prin Decizia ANCOM nr. 517/30.04.2020)

https://www.justitiarul.press/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: