NU au murit 25.000 în Italia, este o modalitate de a impune dictatura!”

10 mai

https://youtu.be/Fz5z126qliY

Acuzații grave:Numere false de coronavirus

Vittorio Sgarbi, membru al Camerei Deputaților din Italia, a denunțat statisticile privind decesele Covid-19 ca fiind false. Sgarbi consideră că statisticile false sunt propagate de guvern și de mass-media pentru a teroriza cetățenii Italiei și pentru a instaura o dictatură.

Membrul partidului Forza Italia a condamnat închiderea a 60% dintre întreprinderile italiene din cauza celor 25.000 de decese: “Nu este adevărat”, a spus el. „Nu folosiți morții pentru retorică și terorism domestic.” Potrivit Institutului Național al Sănătății, 96,3% nu au murit de coronavirus, ci din cauza altor patologii și comorbidități, a declarat Sgarbi – ceea ce înseamnă că doar 925 au murit din cauza virusului și 24.075 au murit din cauza altor boli. “Virusul era puțin mai grav decât o gripă. Nu mințiți! Spuneți adevarul!“, a adăugat deputatul italian.

Sgarbi a ținut acest discurs controversat, ajuns viral în lume, în cadrul discuțiilor legislative despre decretul „Cura Italia”. Propunerea intenționează să dezvolte măsuri pentru consolidarea serviciului național de sănătate pe baza a ceea ce susține că sunt date false. Sgarbi i-a provocat pe colegii săi să investigheze numerele reale și să fie uniți în raportarea adevărului:

” Să fim uniți în eliberare și deșteptarea împotriva ipocriziei și minciunilor, împotriva falsificărilor, împotriva numerelor false care sunt date în scopul terorizării italienilor. După cum a spus profesorul Bassetti, cei 25.000 de morți au murit din cauza atacurilor de cord, a cancerului și a altor cauze… Să nu le folosim pentru a umili Italia. Să nu le folosim pentru a le oferi cetățenilor vești false. Dă numerele, verifică-le și te provoc în fața unui juriu de onoare, Trizzino, să te uiți la numere! “, a concluzionat deputatul.

Discursul a avut loc pe 24 Aprilie cu ocazia dezbaterilor asupra decretului lege „Tratament Italia”.
„Să spunem adevărul, în contra ipocriziei și minciunii, împotriva numerelor false care sunt vehiculate pentru a-i teroriza pe italieni. Cei 25.000 de morți (declarați de covid-19 – n.r) au decedat de infarct, de cancer, să nu-i folosim pentru a umili Italia, pentru a le da cetățenilor informații false”, a tunat parlamentarul Alianței de Centru, o formațiune de centru dreapta.
„Se spune că au murit în Italia 25.000 de oameni de coronavirus: nu e adevărat, e un mod de a-i teroriza pe italieni și a impune o dictatură a consensului”, a continuat deputatul.
„Datele Institutului Superior de Sănătate arată că 96,3% dintre victime sunt morți din cauza altor comorbidități”, a explodat el.
Sgarbi, un reputat critic de artă, a mai spus că nu se pot impune măsuri uniforme peste tot în condițiile în care răspândirea virusului nu a fost aceeași.
La această oră, autoritățile italiene dau peste 26.000 de persoane ca victime ale covid-19.

https://iosefinapascal.com/

https://www.activenews.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: