(VIDEO) Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în conferinţa de presă!

10 mai

UPDATE Reprezentanţii PSD au anunţat că Marcel Ciolacu şi-a revenit, dar că este în drum spre spital pentru a-şi face investigaţii medicale.

UPDATE Liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinţei de presă. La un moment dat şi-a pierdut echilibrul şi a fost susţinut de unul dintre membrii echipei.

PSD a pus la punct programul ”Repornim România” care cuprinde măsuri economice și sociale pentru relansarea economiei, protejarea locurilor de muncă și a nivelului de trai.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Guvernul a oferit doar promisiuni, iar Iohannnis a livrat doar răfuieli politice.

Liderul PSD spune că timp de două luni a cerut să fie făcută o pauză în atacurile politice şi să fie găsite cele mai bune soluţii pentru România. Iohannis şi PNL au refuzat constant dialogul, a spus Ciolacu.

„Programul PSD include măsuri pe termen scurt şi mediu, măsuri şoc pentru protejarea veniturilor. Iohannis şi Guvernul nu au fost în stare să vină cu un asemenea plan. Le dăm acest plan gata făcut”, a spus Ciolacu.

Pachetul conţine 28 de măsuri economice şi sociale pentru repornirea economiei şi protejarea populaţiei, a precizat liderul interimar al PSD.

 

Cotidianul RO

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: