ĂȘTIA O LUNGESC DE FRICĂ!!!

11 mai

 

NU ȘTIU CUM SĂ DREAGĂ SITUAȚIA!!! VOR SĂ PUNĂ ROMÂNII ÎMBRĂCAȚI ÎN UNIFORME SĂ FIE ÎMPOTRIVA CETĂȚENILOR!! EI ȘTIU, SIMT URGIA CE I AȘTEAPTĂ CĂ ODATĂ CE NU VOR PUTEA SĂ CONTROLEZE MULȚIMEA, VA FI VAI ȘI AMAR DE EI!!! EI CAUTĂ SĂ NE ȚINĂ ÎN LOCALITĂȚI CA SĂ NU NE STRÂNGEM, CAUTĂ SĂ NU NE LASE MAI MULT DE TREI LA UN LOC PENTRU CĂ DEVENIM GRUP CONSPIRATIV CARE VA CERE CĂDEREA LOR!!! ORICUM AU PIERDUT!!! ROMÂNII, CHIAR ȘI CEI ÎN UNIFORMĂ SE GÂNDESC LA BINELE LOR ȘI AL NEAMULUI ROMÂNESC, ȘTIM CU TOȚII CĂ SUNTEM FORȚATI CU MINCIUNI!!

Şeful MAI: E posibil să fie menţinută declaraţia pe proprie răspundere şi după 15 mai

Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat vineri seară, la Digi24, că planul de măsuri propus pentru perioada de după 15 mai va fi făcută publică din timp, astfel încât cetăţenii să poată veni şi cu eventuale propuneri de îmbunătăţire.

„Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declaraţia pe proprie răspundere şi în ce condiţii (după 15 mai – n.r.). (…) Se va putea părăsi localitatea în anumite condiţii, care vor fi precizate în decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. (…) Măsurile vor avea şi sancţiuni, în baza legilor care sancţionează nerespectarea măsurilor introduse de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă”, a declarat Vela.

În context, şeful MAI a acuzat că decizia CCR prin care au fost declarate neconstituţionale amenzile date pe baza ordonanţelor militare „afectează România”.

„Cei care protejează sănătatea oamenilor nu mai au instrumente coercitive”, a adăugat Vela.

Ministrul de Interne a precizat, cu titlu de exemplu, că saloanele de înfrumuseţare vor trebui să se doteze cu materiale de igienă şi să respecte măsuri de distanţare.

De asemenea, firmele cu mai mult de 50 de angajaţi, unde lumea se va întoarce la muncă, vor trebui să decaleze programul acestora.

„Dacă o firmă are 60 de angajaţi, vor veni 20 de la ora 7.00, 20 de la ora 8.00 şi 20 de la ora 9.00, astfel încât să nu se creeze presiune pe mijloacele de transport în comun”, a afirmat Vela.

http://epochtimes-romania.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: