Cine ne poate opri ca Popor Suveran să Eliberăm/Salvăm România ?!

11 mai

Francmasoneria reflectată în presa românească | Deconspirarea ...

Motto: „Nimic și nimeni nu ne poate opri dacă suntem Uniți!”


Se vorbește și se dovedește tot mai mult a nu fi vorbe, cum că adevărul despre necazurile României este simplu dar sinistru…Am fost ocupați și asta fără a se folosi forța armată. Ce face o țară aflată sub ocupație? Luptă pentru eliberare. Dar, pentru fiecare situație există necesitatea de a ne raporta la tipul de ocupație, nu putem trece la eliberare dacă nu suntem de acord că… și cum suntem ocupați.

„…Dacă la nivelul popular aceste scenarii gândite de trusturile de inteligenţă, care împart lumea, nu se văd, ziariştii şi istoricii de bună credinţă ar trebui să-i avertizeze pe cititorii intuitivi asupra a ceea ce se petrece în momentul de faţă cu repercusiuni în viitor…
Cum se vede din interiorul României cu suflet de român atacul și ocuparea țării:
1. Distrugerea economică.
2. Distrugerea rădăcinilor, emigrare și introducerea de populație străină.
3. Aparența legilor democratice care ne reglementează societatea, dar „imposibil de respectat” deoarece suntem condiționați de plata tributurilor (FMI, alte împrumuturi externe, etc.)
4. Introducerea la nivel de „reprezentare/conducere/putere” (simplu și corect ar fi administrare) a unei clase politice aservite intereselor ocupantului. Acești „politicieni” nu vor putea rezista la „putere” decât cu sprijinul ocupantului și implicit va face tot posibilul să nu iasă de sub ordin.
5. Singura soluție este eliminarea din politică (numai eliminând politica și înlocuind-o cu administrarea mai este posibil după cancerizarea acesteia totală) a tuturor supușilor ocupantului. Ei sunt, de la A la Z, vinovați de trădare prin faptele lor.
Trebuiesc înlăturați, legea ne permite și dacă nu ar fi așa trebuie să ne aducem aminte că poporul este suveran și nici o lege nu poate opri poporul să-și facă dreptate.

Dezbinarea românilor se dovedește a fi o minciună…Avem un dușman în Țară și unul în suflete…Ocupantul este în țară prin politicieni și slăbiciunea spiritului de sacrificiu (datorată unui sistem inteligent de manipulare) în marea majoritate a sufletelor românilor. Nimic imposibil de îndepărtat și de recuperat.

Să continuăm să ieșim în stradă, să conștientizăm că este necesară permanentizarea protestelor pe timp de noapte. Să susținem și să întărim vigoarea demonstrată de protestari pentru Roșia Montană. Miile de oameni au ieșit pentru Roșia Montană pentru că au simțit că este un mijloc de a ne uni în lupta antisistem.

Nu așteptați ca cineva să ne organizeze, organizați-vă singuri, primul pas spre a fi organizat este să te cunoști personal.

Cunoașterea limitată la virtual nu duce la nimic mai mult decât avem acum…protestele trebuiesc coordonate spre un final favorabil românilor.
Apoi, cine ne mai poate opri ca Popor Suveran să Eliberăm/Salvăm România ?!

http://decefs.wordpress.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: