GUVERNUL ORBAN ANUNTA STATUL POLITIENESC IN ROMANIA CARE VA DURA 2 ANI!

11 mai

Guvernul României

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiatEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Atât Nelu Tătaru cât și Raed Arafat anunță că restricțiile de libertăți și distanțarea sociala vă dura intre 1-2 ani, cu revaluare la 2 săptămâni sau la 1 luna până la vaccinarea în masa a populației. Se vă înființă politia de proximitate sanitara că vă supraveghea intrările în magazine, frizerii, stomatologii, biserici, parcuri și vă lua temperatura cetățenilor și termoscanere la intrările în bănci și instituțiile publice. Angajatorii sunt obligați să ia zilnic temperatura angajaților și să facă rapoarte de sănătate lunare, vor evalua daca angajații par mai obosiți decât în mod normal.

Nelu Tataru „apreciem că într-un an vă apărea vaccinul și peste 2 ani vom avea vaccinata populația României și vom putea ridica atunci toate restricțiile”.

Raed Arafat „noi respectam recomandările OMS și masurile pe care le luam se fac pe baza acestor recomandări”.

Nelu Tataru „destul de multe tari au aplicat masuri de relaxare ignorând avertismentele OMS și acum se confrunta cu alte focare, noi nu vom face acest lucru”.

Raed Arafat „preferam să menținem cele mai dure masuri de distanțare sociala din UE decât să avem oameni în spitale”.

Nelu Tataru „vom înființă politia de proximitate sanitara care vă lua temperatura cetățenilor în majoritatea punctelor comerciale”.

Nelu Tataru „munca de birou se vă face în 2 schimburi, cei sub 40 ani nu vor mai lucra cu cei peste 40 ani, se vă lua temperatura zilnic angajaților, se vor face rapoarte de sănătate lunara”.

Nelu Tataru „copiiii trebuie supravegheați permanent de părinți și se vor juca doar în locuri special demarcate de primarii fară a interacționă cu alti copii”.

Iată doar câteva din masurile prevăzute în AGENDA 21 a NWO pe care Iohannis și „guvernul lui” vor să le impună de la sine putere ignorând deciziile CCR că nu se pot restrânge drepturi și libertăți fară legi organice trecute prin Parlament în limita prevederilor constituționale.

Guvernul României

Ludovic Orban „vom stabili în acest weekend împreună cu președintele Iohannis care vor fi restricțiile de libertăți și masurile de distanțare sociala după 15 mai”.

Viorel Arsene 

PREFER SĂ MĂ STING AȘA ȘI SĂ DEPOPULEZ ZONA ROMÂNEASCĂ DATORITĂ FAPTULUI CĂ SUNT VIRUSAT!!! VACCINARE SĂ O FACĂ EI, PENTRU CĂ AȘA VOR FI IMUNI LA CETĂȚENI VIRUSAȚI CA MINE!!!
MAI BINE XENOFOB DECÂT GLOBALIST ÎN ASTĂ CIRCUMSTANȚĂ!!! NU RECUNOSC DECÂT CĂ SUNT ROMĂN ȘI NU ACCEPT MIXAREA POLITICII ȘI A NAȚIEI MELE ROMÂNEȘTI!!!

Narcis Orhan Turcu 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: