APEL PENTRU VICTORIA FINALA!

14 mai

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

Mulți vor ieși din case după ora 24.00 a zilei de mâine! Mare greșeală! Pericolul nu a trecut! Dușmanul necunoscut și perfid pândește pretutindeni! Nu ieșiți din case! Protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei dragi! Lăsați autoritățile să lucreze pentru binele poporului până la victoria finală! Totul va fi bine!

Stați închiși în case și informați-vă doar din surse autorizate! Trebuie să știți că, de mâine, pe toate străzile din România, vor fi agenți ruși care vor strănuta și se vor beși către dumneavoastră ca să vă inoculeze virusul! Nu le faceți jocurile! Un cetățean responsabil, în aceste vremuri de mare cumpănă, nu poate fi decât în casă! Dacă vedeți, cumva, de la fereastră, oameni pe stradă, să știți că toți ăia sunt agenți ruși bolnavi de covid, înfiltrați ca să distrugă cuceririle democratice ale României!

Nu ieșiți din case, nu vă lăsați influențați de propaganda dușmănoasă! Nimeni nu vă poate obliga să ieșiți din case, ar fi neconstituțional! Dreptul la proprietate e garantat de Constituție! Demonstrați de la balcon pentru dreptul de a sta acasă!

Stați închiși în case! Desenați curcubee pe pereți! Gîndiți-vă la lucruri frumoase: inimioare, pisicuțe, valuri, oi etc. Uitați-vă la filme porno! Nu, asta nu! Mai bine descoperiți-vă sinele interior! Spiritualizați-vă și desprindeți-vă de preocupările lumești! Nu cumva să faceți sex! Fiți fideli până la capăt autorităților de partid și de stat, numai ele au voie să v-o tragă în perioada asta!

Să nu vă îmbolnăviți, că vă ia dracul! Nu strănutați! Patrioții adevărați nu se îmbolnăvesc, numai dușmanii poporului fac așa ceva în vremuri de pandemie! În spitale, nu sunt decât dușmanii poporului care nu au respectat indicațiile prețioase ale autorităților!

Dar cel mai important e să luați exemplul autorităților și să vă spălați pe mâini des și de tot!

Adrian Suciu

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: