REMEMBER.JEGUL UMAN DIN FRUNTEA TARII!

16 mai

Să nu-mi cereți respect pentru președintele României, pentru că România nu mai are președinte din anul de tristă amintire 2000! De zeci de ani, România are în funcția de președinte securiști, hoți de case și vânzători de minori!

Evoluția evenimentelor arată că România are acum în funcția de președinte un jeg uman, un dezechilibrat lipsit de discernământ. Un individ într-atât de dezechilibrat emoțional încât ridică tonul și degetul acuzând … propriile decizii!

Este inutil să îl întrebi: CU CE DREPT RIDICI TONUL ȘI DEGETUL LA ADRESA ROMÂNILOR?

Acest jeg uman, acest rebut social, acest hoț de case dator statului român peste 300.000 euro, acest beneficiar al ochilor închiși de procuratură, servicii și clasa politică … este pedeapsa și blestemul românilor!

O pedeapsă meritată câtă vreme aleg mereu să tacă, să înghită și să tolereze la nesfârșit abuzurile și toanele jegului uman!

Când oameni nevinovați au murit în închisorile patronate de jegul uman din funcția de președinte al României, nu a avut reacții!
Când cei care au câștigat preocese la CEDO iar România a fost condamnată pentru nerespectarea drepturilor și libertăților, jegul uman nu a ieșit să condamne DNA-ul condus abuziv și nedemocratic de Koveși, nu a ieșit să condamne culoarele din Justiție!

Atacului la Curtea Constituțională a României ar trebui să se răspundă cu suspendarea din funcție a jegului! Dar, cine să o facă? Alți jogoși struniți din șantajul dosarelor și cătușelor?

Jegule, CEDO nu este superior ierarhic CCR! 
Jegule, CEDO nu a condamnat nicio decizie a CCR!
Jegule, CEDO a judecat cu depășirea atribuțiilor!
Jegule, CEDO nu are calitatea de a cenzura o Curte Constituțională!

Jegul uman nu poate să facă așa pentru că este prizonierul sistemului torționar, sistem în care străinii și serviciile subjugate intereselor externe execută în voie pe oricine deranjează!

Jegule!

Ne poți aresta și omorâ pe toți, dar nu ne vei putea lua libertatea de a gândi și crede că România aparține românilor cinstiți, patrioți, nu hoților, pederaștilor și jegurilor!

https://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: