ANTENA 3 NU MAI ESTE!

19 mai

EXCLUSIV EVZ. Codruț Sereș: "Iohannis s-a întâlnit cu Voiculescu ...
DUPA REALEGEREA LUI IOHANNIS LA PRESEDINTIE, ÎNCEPUSE SA MI SE PARA CA ANTENA 3, CU PREDILECTIE EMISIUNEA LUI GÂDEA, NU MAI ARE COMENTARIILE INCISIVE PE CARE LE AVEA ÎNAINTE. AM CONTINUAT DECI SA URMARESC ACEST POST CA SA FIU SIGURA CA NU MA ÎNSEL. SI, CE-AM CONSTATAT? AM CONSTATAT CA INVITATI CA SAVALIUC, CODRIN STEFANESCU, COITA, AVOCATUL PIPEREA, SI ALTII CA EI, NU MAI APAR LA EMISIUNILE LUI GÂDEA. ÎN SCHIMB, ACESTIA APAR ACUM LA ROMANIA TV, SINGURA TELEVIZIUNE CARE A MAI RAMAS ALATURI DE ROMÂNI.
AM MAI REMARCAT CA DIN VECHEA GARDA NU A MAI RAMAS DECÂR CIUVICA. SI ESTE EXPLICABIL. EMISIUNILE LA CARE PARTICIPA DL. CIUVICA FAC RETING. CU ALTE CUVINTE, GÂDEA ÎL UTILIZEAZA PE CIUVICA ÎN FOLOS PROPRIU, CA SA FACA BANI PENTRU ANTENA.SI MA ÎNTREB DECE DL CIUVICA ACCEPTA SA JOACE UN ASTFEL DE ROL.
DIN CÂND ÎN CÂND MAI INVITA COMENTATORI DE LA PSD PENTRU A CREA ILUZIA OBIECTIVITATII.
CÂND ÎN PIATA VICTORIEI ERAU PROTESTATARI ÎMPOTRIVA GUVERNULUI LUI IOHANNIS, ANTENA 3 PRETINDEA CA SUNT PERSOANE DE LA #REZIST. FAPT CARE NU CORESPUNDE REALITATII. ANTENA 3 S-A PRETAT DECI LA O MANIPULARE GROSOLANA, ABJECTA SI RUSINOASA.
MA GÂNDESC CU DURERE ÎN SUFLET LA JURNALISTI DE MARE CLASA CA OANA ZAMFIR, RAZVAN DUMITRESCU, ADRIAN URSU, CATALINA PORUMBEL,(scuze daca am uitat pe cineva) CARE ACUM NU-SI MAI GASESC LOCUL LA ANTENA 3.SPER CA ACESTI JURNALISTI DE EXCEPTIE SI ONESTI SA NU ACCEPTE SA JOACE JOCUL MURDAR IMPUS DE VOICULESCU SI GÂDEA.
VA ADUCETI AMINTE CE S-A ÎNTÂMPLAT CU REALITATEATV, CÂND PATRONUL ACESTEI TELEVIZIUNI A SCHIMBAT POLITICA REDACTIONALA? CÂTIVA JURNALISTI ONESTI, PRINTRE CARE OANA ZAMFIR, ADRIAN URSU SI RAZVAN DUMITRESCU AU PLECAT LA ANTENA 3, IAR ALTII AU FONDAT ROMANIA TV. SA SPERAM CA ACESTI JURNALISTI ONESTI VOR GASI SOLUTIA ADECVATA PENTRU A NU SE MURDARI ÎN JOCUL DEZGUSTATOR AL LUI GÂDEA.
ASTA ESTE PRETUL PE CARE-L PLATESTI DOMNULE GÂDEA CA SA TE FALESTI CA ESTI ASOCIAT CNN?
TE VOM PARASI DOMNULE GÂDEA CU TOT CU CNN-UL DUMNEAVOASTRA. PE NOI NE INTERESEAZA VIATA SI ÎNCERCARILE ROMANIEI SI ALE ROMÂNILOR NU CNN-UL DUMNEAVOASTRA. DAR POATE CA CE SE ÎNTÂMPLA ACUM CU ANTENA 3 NU ESTE DECÂT UN PAS ÎN CADRUL ASCENSIUNII DUMNEAVOASTRA ÎN MEDIA. VA VISATI JURNALIST LA CNN DOMNULE GÂDEA ? SI PENTRU ASTA SACRIFICATI TELEVIZIUNEA CARE SE DOREA A ROMÂNILOR? SAU POATE, ASA CUM A SPUS RADU TUDOR, SI DUMNEAVOASTRA ATI ÎNCEPUT SA RESPIRATI ABEA DUPA REALEGEREA LUI IOHANNIS LA COTROCENI?
STIU CA-MI VOI LUA O SERIE DE ÎNJURATURI DIN PARTEA CELOR CARE SUNT OBISNUITI SA ÎNGHITA ORICE MIZERIE SI CARE HABAR NU AU CA ANTENA 3 NU MAI ESTE ANTENA 3 SI SUNT GATA SA ÎNGHITA ORICE MANIPULARE.
CU TOATE ACESTEA, NU VOI TACEA. VOI SPUNE TOTDEAUNA CE GÂNDESC SI CE CRED.
VREAU O PRESA LIBERA, VREAU O ROMÂNIE LIBERA, VREAU ROMÂNI LIBERI SI FARA FRICA!!!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: