De ce România de astăzi este atât de „năpăstuită”…!

19 mai

 

  1. Deoarece am renunțat de bunăvoie (și de proști) la credința noastră strămoșească, uitând faptul că Zamolxe nu a fost nici „unsul”, nici „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ” și, desigur, nici „unicul fiu” al acestuia!
    2 Deoarece poporul român, urmașul străvechiului neam al traco-geto-dacilor, a îmbrățișat o religie străină ființei sale strămoșești, religie ce a fost implementată pe aproape tot teritoriul vechii Dacii cândva, între sec. XII-XIV…ființa poporului românu NU ESTE CREȘTINĂ, de 2.000 de ani, așa după cum afirmă „marii învățați” sau „înțelepți” contemporani ai neamului nostru! Tracii și geto-dacii onorau Viața și Natura, nu un anume „Dumnezeu din ceruri”, sau, și mai și, un „Mântuitor”!
  2. Deoarece, îmbrățișând această religie străină de neam și de ființa națională, poporul român s-a (r)acordat spiritual unei doctrine și/sau dogme străine, false, manipulatoare de Conștiință, ce i-a schimbat Corpul său Psihic de Grup (de Neam) sau Egregorul național
  3. Deoarece această nouă religie a re-structurat vechea credință strămoșească (cea în Viață și Natură) înlocuind-o cu cea într-un personaj monoteist, un fals Dumnezeu – YHWH – și/sau în unicul fiu al acestuia, un mântuitor, pe numele său, Iisus, un personaj biblic imaginar…nu o ființă umană.
  4. Deoarece, prin cele 3 mari religii monoteiste inventate de „neamul ales de YHWH să conducă Pământul” (iudaică, creștină, islamică), respectivul neam a reușit să pună stăpânire pe, și „să năpăstuiască” mai mult de 3/4 din ființele umane ce trăiesc pe acest Tărâm. Ca o paranteză: Allah este unul și același cu YHWH…iar Arhanghelul Gabriel, cel care „l-a ales” pe Mahomed „să nască” religia islamică, este același vechi și brav „oștean” al cetei lui YHWH!
  5. Deoarece o minte „înțeleaptă” a reușit să-i determine pe revoluționarii din 1989 să GĂUREASCĂ Drapelul Național, găurind astfel Simbolul nostru strămoșesc. NU CONTEAZĂ ce stemă a avut Drapelul…contează GAURA făcută și faptul că toți am achiesat acestui simbol găurit…am găurit Egregorul de Neam sau Egregorul Strămoșesc!
  6. Deoarece, prin această gaură am permis apoi intrarea Egregorului Ocult în viața noastră, cu tot ceea ce a însemnat asta!
    Drept urmare, de ce ne mirăm că „suntem năpăstuiți de soartă”?!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: