Klaus Iohannis amenință din nou cu starea de urgență și cere autorităților un „rol mai alert, un rol mai ferm, un rol proactiv” în combaterea celor care nu respectă regulile!

20 mai

Președintele Klaus Iohannis a spus, marți, că, dacă regulile sunt constant încălcate, „ne îndreptăm spre scenariul în care vom avea noi focare și un nou val de îmbolnăviri”. Șeful statului nu a exclus reinstituirea stării de urgență, dacă „presiunea pe spitale va crește semnificativ”.
„Unii au înțeles complet greșit că starea de alertă înseamnă relaxarea tatală a măsurilor. Procedând așa s-au pus atât pe ei, cât și pe ceilalți în pericol. Virusul este încă printre noi. Dacă regulile sunt constant încălcate, ne îndreptăm spre scenariul în care vom avea noi focare și un nou val de îmbolnăviri. Solicit autorităților să-și asume odată cu starea de alertă un rol mai ferm, un rol proactiv în gestionarea situației în comunitățile pe care el administrează”, a spus Iohannis, într-o declarație de presă.
Conform sursei citate, mulți români nu poartă măști și nu mețin distanțarea socială.
„Unii au înțeles greșit că starea de alertă înseamnă relaxarea totală a măsurilor”, a punctat șeful statului în declarația de presă.
Liderul de la Cotroceni a mai spus că nimeni nu își dorește ca România să intre din nou în stare de urgență, însă „vom fi obligați să luăm din nou această decizie dacă presiunea pe spitale va crește semnificativ”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: