Predicțiile lui George Soros pentru lumea post-Covid. Nimic nu va mai fi la fel!

23 mai

Cine credea că George Soros a dispărut din peisaj de teama Covidului se înșeală. E drept că miliardarul a fost mai tăcut în 2020, dar asta numai fiindcă preferă să lase lucrurile să se miște de la sine în favoarea planurilor gândite de el. Pentru acesta, problemele economice ale omenirii și slăbirea capitalismului sunt motive de bucurie, controversatul om de afaceri având deja pregătită o „ofertă salvatoare” pe care o propune statelor afectate.

Pentru George Soros, pandemia de Covid-19 este, de fapt, o „plandemie”. Un adevărat „moment revoluționar”, după cum l-a descris într-un interviu acordat jurnalistului Gregor Peter Schimtz. „Totul este pregătit, trebuie doar să întinzi mâna și să apuci ceea ce vrei!”, spune Soros, aluzie la momentul zero pe care omenirea în trăiește.

Referindu-se la calvarul pandemiei de Covid-19, omul de afaceri a descris această perioadă ca find „criza vieții mele”. „Chiar înainte de pandemie m-a lovit, am fost străfulgerat și mi-am dat seama că suntem într-un moment revoluționar, trăim vremuri când poți să faci ceva ce, în vremuri normale, ar fi imposibil sau de neconceput. Ei, acum sunt nu numai posibile, dar, foarte probabil, absolut necesare!”.

„Și apoi a venit Covid-19, care a perturbat viețile oamenilor. Trăim un eveniment fără precedent, care probabil nu a avut loc niciodată în această combinație”, a grăit Soros, convins că, „într-adevăr, povestea asta pune în pericol supraviețuirea civilizației noastre”.

Întrebat cum vede el lumea post-Covid, George Soros a oferit următoarea predicție: „Nu ne vom mai întoarce niciodată unde eram atunci când a început pandemia! Acest lucru este destul de sigur”.

Dar, avertizează Soros, mare atenție, „faptul că nu va mai fi niciodată ca înainte este singurul lucru de care putem fi siguri. În rest, orice altceva este posibil și disponibil. Nu cred că știe cineva cum va evolua capitalismul, așa că trebuie doar să întinzi mâna și să apuci ceea ce vrei!”.

În privința Uniunii Europene, George Soros îndeamnă la prudență. El spune că pericolul cel mare stă în intenția anumitor lideri de a acapara puterea totală. Fără un control ferm de la Bruxelles asupra justiției, zice Soros, se alege praful de tot. Exemplele oferite sunt Ungaria și Polonia, evident, clienții mai vechi ai miliardarului, două state în care el are interese majore.

„UE este excepțional de vulnerabilă, mai vulnerabilă chiar decât SUA, asta fiindcă se bazează pe statul de drept, care nu e respectat peste tot”, a spus George Soros.

Altfel, controversatul miliardar a promis că va continua să finanțeze cu bani grei  „proiectele” în care crede – avortul, eutanasia, controlul populației, transsexualitatea și drepturi depline pentru minoritățile sexuale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: