În democrație suntem sclavii cui?

25 mai

Revoluţiile au fost imense manipulări, însă e o greşeală să spui că au fost deturnate. Este ca şi când ai crede că au fost iniţiate de populaţie.

În realitate:

Revoluţia franceză de la 1789 a fost comandată şi susţinută de bancherii evrei din Anglia, Franţa şi instrumentată prin societăţile secrete (masonice) în care a fost cooptată o bună parte din elita franceză.
Revoluţiile masonice de la 1848 au fost declanşate la comanda aceloraşi infractori internaţionali, lojile masonice fiind încă de la începuturi controlate de evrei.
Revoluţia bolşevică a fost finanţată de masonii bancheri evrei din SUA şi Germania, a fost condusă şi controlată în permanenţă de către masoni evrei, iar genocidul de neimaginat care a urmat în Rusia a fost planificat şi pus în practică tot de masoni evrei.
La exact 200 de ani de la așa-zisa revoluție franceză, „revoluţia” din România a fost dirijată de aceeaşi putere sionistă care controlează cu o mână de fier guvernele din Occident şi a fost operată prin agenţiile occidentale.
Evident, liderii, emanaţii ale revoluţiei, erau în majoritate masoni evrei: Petre Roman, Ion Iliescu, Silviu Brucan, Gelu Voican ş.a.m.d.
Altfel spus, câtă vreme nu identificăm adevăratul duşman ‒ masoneria ‒ scriem cam degeaba şi ne agităm inutil. Ne facem că nu vedem elefantul din încăpere. Astfel se produce mai multă confuzie decât informare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: