UN AN DE LA CONDAMNAREA POLITICA!

25 mai

În urmă cu un an, era ziua de luni de după alegerile europarlamentare (la Beijing este deja luni), justiția din România își urma ritualul și confirma condamnarea anunțată public de Ambasada Danemarcei la București care profețea „răcoare”.

Demolatorii de țară anunțau o nouă victorie în lupta străinilor cu România: Liviu Dragnea, trei ani și jumătate cu executare! O condamnare cât un exemplu pentru toți cei care mai ocupă funcții publice și care mai au de gând să se opună comenzilor externe.

Dragnea este la pușcărie pentru ceva mai mult de 8.000 de euro pe care nu a pus mâna, în timp ce Iohannis este încă președinte deși are de dat statului peste 320.000 de euro din chiriile luate din casele furate de la stat. Asta este măsura cu care operează justiția din România europeană, în care străinii și multinaționalele fac legea! Slugile în funcții publice, de la președinție, la guverare, dușmanii la pușcărie sau în cimitire.

Ca la un semn, toți apropiații lui Dragnea, de la premierul Dăncilă, la familia Vasilescu-Manda, s-au lepădat de „Liviu” ca de un ciumat. După lepădare a urmat concursul „Cine scuipă mai convingător”, faza națională PSD, în care toți jegoșii au făcut demonstrații de lipsă de onoare, caracter, decență …

Mizerabilă este imaginea lăsată de premierul Dăncilă, o doamnă care a demonstrat grave căderi de memorie: de la existența statului paralel (pe care l-a condamnat în fața a sute de mii de oameni, până la dictatura lui Dragnea prin care tocmai dânsa a ajuns premier.

Mizerabilă este imaginea PSD-ului în ansamblu, partid care a reconfirmat supranumele de devorator de lideri. De la Adrian Năstase, primul condamnat politic de după 1990, până la Liviu Dragnea, PSD sub toate formele sale, nu a făcut decât să evolueze în trădare, căpușare, infiltrare și preluare ostilă.

Diferența dintre PSD și loviturile de tip rider specifice economiei din Republica Moldova este dată de faptul că preluare nu a fost făcută de „ruși”, ci de securiști programați să se autodetoneze, succesiv, la comdanda și momentul oportun adversarului: Iohannis-PNL.

Suntem la un an de la decapitarea celui mai mare partid din România și a ultimului lider politic de la București care a ridicat vocea pentru apărarea intereselor și orgoliilor românilor, de la agricultor, la muncitor, de la medic, la profesor.

Șansa lui Dragnea? Poate că este un om extrem de curajos. Poate că este un caracter mult mai curat și credincios, în comparație cu toți cei pe care i-a ridicat. Dar, sigur șansa lui Dragnea este că trăim vremurile lui 2020, când nu se mai practică decapitările. Altfel, „domnitorul” ar fi fost executat în piața publică pentru ca să fie de exemplu, și artânat în țeapă o vreme.

Nu a fost nevoie. Lașii, trădătorii și vânzătorii de țară nu mai aveau nevoie de un astfel de exemplu. De mulți ani trec singuri la execuțiile dorite de străinii și dușmanii țării.

Eroarea lui Dragnea? A dat totul pentru nimic. A crezut în România și români, când românii au în codul genetic lașitatea și vânzarea.

Excepțiile, cei care nu s-au predat, au ajuns la pușcărie, pentru că nici regimul democrat, la fel ca stalinism-comunismul, nu suportă patriotismul, iubirea de țară, adevărul!

Spuneam în urmă cu un an, după ce am lăsat se treacă impactul arestării sale … :

„Cine a făcut din Liviu Dragnea un demon este la fel de vinovat de crimă cum sunt și cei care l-au făcut să creadă că este un supra-om, un infailibil într-o lume a trădării. Iar pentru asta, acum plătește!”

„Liviu Dragnea a fost condamnat de două ori pentru că a avut curaj să lupte pentru drepturile românilor și ale României, însă a fost condamnat pentru corupție fără să fie dovedit că a făcut ceva, că a furat ceva. Asta nu este Justiție și o știu până și cei care urlă animalic fericiți că dușmanul a intrat la pușcărie!”

„Odată ce PSD a trecut de partea celor care îl înjură pe Dragnea, nu mai este nimic de spus. Poate cel mult … DUMNEZEU SĂ VĂ IERTE!”

http://dantomozei.ro/

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: