Robopocalipsa Covid-19 a început. Populația planetei, supravegheată de drone!

26 mai

Pandemia de Covid-19 este văzută ca ceva devastator pentru omenire, dar se poate dovedi a fi un pas decisiv spre o epocă lungă a controlului populației. Cum? Prin legi deja redactate și care doar așteaptă să fie publicate, dar mai ales cu ajutorul unor instrumente de război și supraveghere de ultimă generație. Ce se întâmplă azi în lume ne arată că Pământul este pe punctul de a trăi Robopocalipsa Covid-19! Drone care vor controla toate mișcările noastre, iată adevărata „coroană” a Noii Ordini Mondiale.

Numai că, scrie presa de peste Ocean, la fel cum 9/11 a fost pretextul pentru Patriot Act (pierderea drepturilor și a libertăților cetățenești în urma atentatelor de la World Trade Center), pandemia de Covid-19 va aduce noul „breloc” al vieții de zi cu zi – supravegherea populației cu ajutorul dronelor!

Giuliani își „spionează” alegătorii din aer

New Yorkul era un furnicar înainte de Covid-19. Acum, dacă mai are trafic la jumătate. Și, cu toate acestea, autoritățile au inventat „Anti-Covid-10 Volunteer Drone Task Force”. De câteva zile, locuitorii metropolei de pe Coasta de Est a SUA sunt supravegheați de drone care nu au însemne ale NYPD. Nici n-ar avea cum, doar vorbim despre o unitate de voluntari.

Conform CBS News, cetățeni care se plimbau săptămâna trecut de-a lungul East River au fost luați „ca din oală” de dronele ce lansau mesaje despre păstrarea unei distanțe între cei ieșiți pe străzi.

„Vă rugăm să mențineți o distanță socială de cel puțin 2 metri între voi”, s-a auzit din „cer” acest mesaj. Privind în sus, newyorkezii au descoperit că, de fapt, sunt certați de o dronă!

„Vă rugăm să opriți răspândirea acestui virus” și „Reduceți numărul morților și ajutați la salvarea vieților” sunt alte mesaje setate în memoria dronelor.

Mulți i-au spus dronă-justițiar, alții, mai prăpăstioși, au văzut în ea „cavalerul alb” al Apocalipsei. De fapt, nu este, încă, vorba de Apocalipsă, deocamdată trăim vremurile Robopocalipsei Covid-19!

La Paris și Mumbai sunt deja o obișnuință

Ceea ce au descoperit americanii de curând, la Mumbai, în India, este o obișnuință! La fel și-n Paris, unde dronele aeriene patrulează deasupra piețelor pentru a-i vedea/ depista pe cei care încalcă regula distanțării fizice.

În China, dronele deja sunt „ochiul vigilent” al autorităților. De exemplu, într-un sat aproape de granița cu Mongolia, CNN a arătat un video cu o bătrânică speriată ce este avertizată de o dronă să nu mai umble fără mască de protecție la față. „Da, mătușă, aceasta este o dronă care vorbește cu tine. Nu trebuie să umbli fără să porți o mască! Fugi acasă, hai!”, se aude pe înregistrarea video.

De asemenea, Global Times a publicat alte imagini cu o dronă care a criticat un copil mic ce se zgâia spre cer: „Nu te uita la dronă, copile! Spune-i tatălui tău să plece imediat”.

https://www.national.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: