ID2020, Alianța lui Bill Gates cu Mastercard și Rockefeller!

28 mai

Ani la rând s-a vorbit despre o societate a viitorului fără cash, una în care cumpărarea și vânzarea se face doar prin identificare digitală. Azi suntem mai aproape ca oricând de acest vis. Sau coșmar? Nimeni nu știe răspunsul, dar semnele sunt clare – până-n 2022, cel târziu, ID-ul digital va deveni o obișnuință. Apoi, o obligativitate!

Pe 24 octombrie 2019, Bill Gates punea bazele unei companii numite Alianța ID2020. Alături de fondatorul Microsoft au venit coloșii Gavi (colos Big Pharma, se ocupă de vaccinarea copiilor), Rockefeller Foundation, Accenture, Evernym, IDEO și IBM, iar de săptămâna aceasta, și Mastercard. Gigantul de pe piața cardurilor interbancare își pune impresionanta influență corporatistă la dispoziția ID2020 Alliance. Printre parteneri regăsim ONG-uri puternice, dar și numeroase agenții ONU.

Încet, dar sigur, toate piesele se încadrează într-un puzzle odios, dar despre care societatea știe că este pentru protecția și siguranța ei, bineînțeles! Totul a început în urma 9/11, cu microcipul RFID uman implantabil (dezvoltat de compania VeriChip Corp). După Covid-19 vine ID-ul digital pentru toată lumea, desăvârșirea operei NWO.

Așadar, pe măsură ce se apropie ID-ul digital obligatoriu, Mastercard se alătură blocului ID2020 Alliance, „pentru a explora soluții de identitate digitală”, conform anunțului oficial.

„Trebuie să lucrăm împreună pentru a stabili coerență și standarde globale comune, abordând provocările reale cu care se confruntă oamenii în fiecare zi și declanșând inovația continuă”, a declarat Ajay Bhalla, președinte al diviziei Cyber&Intelligence de la Mastercard.

Acum un an, Mastercard anunța că explorează identitatea digitală descentralizată pentru verificarea tranzacțiilor financiare, a interacțiunilor guvernamentale și a serviciilor online.

Banca Mondială estimează că peste un miliard de oameni nu au nicio formă de identificare recunoscută legal. Acest lucru le împiedică indivizilor cu pricina accesul la servicii vitale, inclusiv asistență medicală, protecție socială, educație și finanțe. La nivel global sunt dezvoltate mai multe soluții, dar Alianța ID2020 consideră că parteneriatele globale și colaborarea sunt esențiale pentru adoptarea unei singure variante.

„ID-ul digital poate fi un puternic multiplicator de forță menit a spori oportunitățile sociale și economice pentru toți oamenii”, a declarat Dakota Gruener, director executiv al ID2020 Alliance. Iată ce a mai spus el: „Dar pentru a realiza pe deplin potențialul, trebuie ca toate guvernele, companiile de tehnologie, instituțiile financiare și societatea civilă să colaboreze! Suntem încântați să salutăm Mastercard în Alianța ID2020 și să aplaudăm angajamentul lor față de identitatea digitală, care protejează confidențialitatea și utilizatorul”.

ID2020 Alliance permite partenerilor și membrilor să contribuie la crearea unor fonduri (și alte resurse) pentru a dezvolta proiecte de identitate digitală. Cum ar putea arăta un astfel de ID digital? Să privim înspre Suedia, acolo unde cetățenii se identifică deja cu un cip implantat sub pielea mâinii, iar în el este încorporată „toată” viața: portofelul, buletinul, cardul de sănătate, cheile de la casă și mașină etc. Aceasta este realitatea din Suedia, care cât de curând trebuie exportată în toată lumea…

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: