Scandalul serii, motiv de demisie: Orban, Turcan, Aurescu – fotografie compromițătoare! .CHEF DE CHEF LA GUVERN – Prinsi in fapt. Premierul si ministrii sai nu dau drumul la terase pentru ca se ospateaza in sediul Guvernului. Arsenalul guvernantilor: whisky cat o pensie, bere, vin, tigari si trabucuri. Mastile pe masa! Distantarea sociala din parti!

30 mai

https://i1.wp.com/dantomozei.ro/wp-content/uploads/2020/05/Iohannis-iti-pute-guvernul-din-fereastra.jpg
Mai mulți miniștri de prim rang, printre care Orban, Turcan, Aurescu și Virgil Popescu au fost fotografiați în Guvern într-o postură compromițătoare și ILEGALĂ!

Ce dezastru ne este dat sa vedem vineri seara, 29 mai 2020. Premierul Ludovic Orban sta tolanit pe un scaun, in timp ce fumeaza, vicepremierul Raluca Turcan este cumintica, parca pusa la colt cu farfuria goala, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, in timp ce se bucura de trabucul sau, ministrul Economiei Virgil Popescu, la un pahar cu whisky, iar ministrul Transporturilor Lucian Bodea cu vinul in fata. Pe masa, resturi de mancare. Tot pe masa, mastile de protectie pe care Guvernul Orban le-a impus ca obligatorii pentru toata populatia in spatiile inchise. Nu si pentru ei, se pare. Distanta sociala nu exista!

Imaginea descrisa mai sus nu se petrece la un restaurant sau la o terasa (ar fi si culmea, din moment ce Guvernul Orban le tine inchise) ci este scena surprinsa nu demult in sediul Guvernului.

Nu stim in ce moment a fost aceasta fotografie realizata, asa cum nu stim cine mai lua parte la discutie. Dat fiind insa ca o buna parte a reprezentantilor Executivului sunt adunati in jurul mesei, speram doar ca aceasta reuniune sa nu fie de la o sedinta de Guvern purtata in alta sala decat in cea in care toti membrii Executivului (pusi in fata camerelor de filmat) stau cu mastile de protectie pana sub ochi si la o distanta regulamentara unul fata de celalalt.

Desi fotografia de mai sus nu reprezinta tocmai un eveniment economic, se cade sa o promovam tocmai pentru a arata cum intelege Guvernul sa respecte masurile pe care ei le impun (masca, fumat in interiorul institutiilor, distantare sociala, consum de alcool in timpul programului) si pentru a ne convinge inca o data de ce de fiecare data cand ies public guvernantii nu realizeaza ca suntem in fata unei crize economice si sanitare.

Ce, aveti senzatia ca pandemia de coronavirus se simte in ograda lui Orban? Ca noi nu!

Nu de alta, dar trebuie sa stiti ca o sticla de whiskey – Scotch Lagavulin – precum cel pe care il beau cei doi ministri, Aurescu si Popescu, costa cat o pensie, respectiv 500 lei.

Acum puțin timp, pe internet și în publicația ”Lumea banilor” a fost publicată o fotografie uluitoare, din interiorul Guvernului.

În fotografia realizată probabil în biroul ministrului Transporturilor Lucian Bode, apar premierul Orban, stând ca la crâșmă și fumând (deși e interzis în Guvern și în ministere!), Raluca Turcan, Bogdan Aurescu și Virgil Popescu.

Pe biroul ministrului se află o sticlă cu băutură (alcoolică, evident), iar toți stau fără mască, deși pozează în public că respectă prevederile.

În schimb, o mască se vede pe măsuța din stânga se vede o mască, deci fotografia e din perioada actuală, a pandemiei.

Într-o postare – reacție, Eugen Teodorovici cere demisia miniștrilor surprinși: ”Asta fac “liberalii” la guvernare‼️

”Din confortul mașinii condusă de ofițerul SPP și din siguranța vilei Lac 2, plătită tot din banii contribuabililor, pentru care nu sunt capabili să găsească soluții de redresare economică, în timp ce romanii mor de COVID-19, își pierd locurile de muncă, capitalul românesc așteaptă masuri pentru salvare și relansare economică, Orban și gașca lui de hoți și trădători de țară fumează, consumă băuturi alcoolice și își ghiftuiesc burdihanele, culmea … în birourile instituțiilor publice pe care le conduc‼️”, scrie Teodorovici, care cere ”DEMISIA‼️ RUȘINE ORBAN, RUȘINE PNL‼️ DEMISIA‼️”.

Și Elena Dumitrache de la ”Lumea Banilor” scrie, observând mai multe detalii: ”Premierul Ludovic Orban stă tolănit pe un scaun, în timp ce fumează, vicepremierul Raluca Turcan este cumințică, parcă pusă la colț cu farfuria goală.

”Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, în timp ce se bucura de trabucul său, ministrul Economiei, Virgil Popescu, la un pahar cu whisky, iar ministrul Transporturilor Lucian Bode cu vinul în față. Pe masă, resturi de mâncare. Tot pe masă, măștile de protecție pe care Guvernul Orban le-a impus ca obligatorii pentru toată populația în spatiile închise”, scrie jurnalista, remarcând că ”Distanța socială nu există!”

Tot pe masă se vede un pahar (probabil) cu whisky și unul probabil cu bere. Whisky de pe masă ar fi ”Lagavulin”, o marcă destul de scumpă – ”whisky cât o pensie” cum scrie LuJu.

Așteptăm acum reacția Guvernului și a PNL, după această poză compromițătoare.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20200529/30416830/Scandalul-serii-motiv-de-demisie-Orban-Turcan-Aurescu–fotografie-compromitatoare.html

Acasa

Sursa foto: pagina de Facebook a jurnalistului Cristian Vasilcoiu

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: