FOTOSHIMA!

31 mai

O fotografie misterioasă aruncată în această seară în spațiul public prin intermediul Facebook aruncă în aer executivul Orban, dezvăluind un dezmăț guvernamental din care nu lipsesc decît dansatoarele la bară ca să primească notă maximă.
În plină pandemie, cu românii arestați la domiciliu pînă zilele trecute și amendați cu zeci de milioane pentru lipsa măștii ori a adeverinței de deplasare, cu țara guvernată prin stări de urgență, alertă, ordonanțe militare etc, ai noștri miniștri chefuiesc în biroul premierului cu whisky, vin, șampanie, bere, trabucuri și țigarete.

Dincolo de legile încălcate (alcool la locul de muncă, fumat în spații închise, absența măștilor) rămîne aspectul moral, pentru că ne regăsim, practic, în vechea butadă comunistă cu poporul care bea șampanie prin aleșii săi.
Chiar și așa, îndrăznim să spunem, dacă în anii 50 ar fi fost difuzată vreo poză cu Ana, Luca, Teo, Dej bînd whisky, șampanie și fumînd trabuc la o ședință de partid, ieșea deranj mare cu bătaie pînă la Moscova.
Dacă poza e fotoshopată – greu de crezut – atunci trebuie urgent identificat autorul, pentru că imaginea face mai multe daune guvernamentale decît 1000 de siteuri de tipul celor închise de ANCOM pe motiv de fakenews.
Dacă e reală, cineva va da socoteală amarnic. Fie și numai electoral.
Marea întrebare e cine putea face o asemenea fotografie, într-un cadru altminteri extrem de bine controlat, iar marele suspect nu poate fi decît SPP, singurul serviciu secret care gravitează în asemenea anturaj, prin definiție. E doar o supoziție, deocamdată.
A doua mare întrebare e: de ce? Pentru că asemenea imagine echivealează politic cu explozia de la Hiroshima. (Bogdan Tiberiu Iacob)

https://inpolitics.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: