Profesor doctor oncolog ținut 14 zile la Infecțioase la Iași în urma unui test fals pozitiv. ”Nu am avut niciodată COVID”!

23 iun.

Profesor doctor oncolog ținut 14 zile la Infecțioase la Iași în urma unui test fals pozitiv. ”Nu am avut niciodată COVID”

Lucian Miron este șeful Clinicii de Oncologie din Iași și vicepreședintele al Societății Naționale de Oncologie, care grupează o parte a celor 500 de medici oncologi din România.

Profesor doctor oncolog ținut 14 zile la Infecțioase la Iași în urma unui test fals pozitiv. ”Nu am avut niciodată COVID”. Soția lui, medic: ”Hidra e prea mare ca s-o afle oamenii”

Potrivit publicației libertatea.ro, el și soția lui, Ingrid, și ea medic oncolog la Spitalul de copii “Sf. Maria” din Iași, au fost testați pe 16 martie la întoarcerea din Franța, ”unde am stat o zi, pentru că eu aveam nevoie de medicamente specifice că am făcut un transplant de ficat”, povestește femeia. El a ieșit pozitiv la COVID-19, ea, negativă.
În ultimele zile, mai multe cazuri neobișnuite au ieșit la iveală la Spitalul de Infecțioase ”Sf. Parascheva” din Iași.  Un medic neurochirurg venit de la Suceava are, de aproape patru săptămâni, rezultate pozitive de COVID-19. ”Și testul de pe 13 aprilie  mi-a ieșit tot pozitiv. Nu pot să-mi explic”, a declarat chiar azi medicul Manuela Șestac pentru Libertatea. Un alt pacient are rezultate pozitive de 30 de zile, prelevate la Iași și analizate în laboratorul aceluiași spital de infecțioase. Un al doilea medic de la Suceava stă și el de patru săptămâni la Spitalul de Infecțioase. La el, un test de control de acum câteva zile a fost negativ, dar următorul a ieșit pozitiv, conform informațiilor confirmate joi, 16 aprilie, de către Libertatea. Alternanța testelor este posibilă, dar medicii sunt nedumeriți în privința persistenței bolii pe durata unei luni. Libertatea începe publicarea unui alt caz de la același spital de Boli Infecțioase, în care un medic oncolog din Iași a fost testat pozitiv, apoi, deși era asimptomatic, nu i s-a mai făcut nici un test vreme de 12 zile. Când testul a venit negativ, prof dr. Lucian Miron s-a externat și a avut curiozitatea să-și facă, apoi, mai multe teste, inclusiv unul plasmatic cantitativ. ”Testul arată că nu am avut niciodată COVID-19”, a spus el și a pus la dispoziția publicului analiza.

 

FlexSlider

2 răspunsuri sa “Profesor doctor oncolog ținut 14 zile la Infecțioase la Iași în urma unui test fals pozitiv. ”Nu am avut niciodată COVID”!”

 1. neicaion 23 iunie 2020 la 7:33 pm #

  ”Hidra e prea mare ca s-o afle oamenii”… şi cine hotărăşte aceasta?.
  A ascunde adevărul te face părtaşul minciunii, negreşit.

  Apreciază

  • octavpelin 24 iunie 2020 la 11:06 am #

   NE-AM REINTORS IN TIMPUL ANILOR ’33 CAND NAZISMUL ERA IN FLOARE IAR EXTERMINAREA CELOR CARE SE OPUNEAU NAZISILOR SE FACEA IN LAGARE DE MUNCA -SPITAL!

   Apreciat de 1 persoană

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: