Am avut cândva o țară… !

25 iun.

romania-distrugere1

România anului 2020, o țară la cheremul globaliștilor nu-și poate depăși starea de regres, cu toate că populația a așteptat o schimbare în bine, odată cu venirea la conducere a unui nou președinte.

Ce șanse are România să se redreseze economic, dacă bogățiile naturale (petrolul, pădurile, aurul, argintul și alte metale prețioase) au intrat sub stăpânirea globaliștilor? Săraca țară bogată!

În cazul exploatărilor forestiere situația a ajuns la apogeul dezastrului. În Romania se taie peste multe ha de pădure în fiecare oră!

Nu există nici o șansă de combatere a sărăciei atâta timp cât nu se iau măsuri în beneficiul populației, dar cine să o facă? Dușmanii poporului român, tagma jefuitorilor străini de neamul nostru ca origine și interese? Cum s-au gestionat atâția bani împrumutați de la organismele bancare internaționale? Cum ar fi arătat România astăzi dacă am fi avut niște lideri adevărați, cu dragoste față de țară și popor? Ce s-ar fi întâmplat dacă noi românii ne-am fi mobilizat să acționăm împotriva fărădelegilor asupritorilor, în virtutea conștiinței colective care ne leagă? Ne-am abandonat controlului exclusiv a elitei globaliste sataniste.

Oricât ne intoxică mass-media cu informațiile privind reformarea justiției, devenită „independentă” peste noapte, așa ceva nu a fost posibil și nici nu va fi, câtă vreme oculta diabolică și-a implementat propriile marionete docile și ușor de manipulat prin șantaj. Joaca „de-a arestul”, praf în ochii naivilor.

România? O mai stăpânim noi? A ajuns pe mâna celor care ne-au colonizat: austriecii, germanii, evreii, americanii și restul asasinilor economici. S-au falimentat, la ordinul noilor stăpâni, mai cruzi și mai rapaci decât sovieticii, sectoarele cele mai productive ale economiei!

După evenimentele din decembrie ’89, guvernul format aproape în totalitate din alogeni, a distrus agricultura, care putea asigura nu doar necesarul de hrană din producție proprie, dar rămânea suficient și pentru un export masiv, aducător de banii grei României! Acum importăm de afară produse alimentare modificate genetic, un adevărat pericol pentru sănătatea omului.

În 2009 comisia criminală Codex Alimentarius i-a impus României să adopte standardele internaționale de practică alimentară. Conform Codexului.

După ce ne-au colonizat și ne-au impus regulamentele lor asupritoare, ne arată cu degetul ca pe o națiune devenită paria Europei. Acești nevolnici cotropitori au uitat că în vremurile lor de înflorire au prosperat intens datorită ȚĂRILOR ROMÂNEȘTI. Din anii ’90 și până în prezent se vorbește numai despre privatizarea României în termeni economici, deși în realitate această privatizare și blestemații „investitori strategici” au însemnat scoaterea la mezat a industriei sau distrugerea acesteia pentru înlăturarea concurenței, precum și jefuirea bogățiilor naturale ale României!

Sistemul bancar din România a fost acaparat în totalitate, iar atacarea suveranităţii naţionale s-a iniţiat începând cu sectorul finaciar-bancar. Politica anti-românească a grupurilor de interese a înăbuşit orice iniţiativă individuală sau colectivă a românilor de bună credință de a păstra capitalul afacerilor în beneficiul economiei interne.

Holocaustul împotriva românilor a ajuns la cote maxime, în timp ce presa obedientă isterizează populaţia cu isteria pandemică. Atât Puterea, cât şi Opoziţia acţionează împreună împotriva Poporului Român şi a României!

Promotorii globalizării lucrează la ștergerea treptată a identităţii, a conştiinţei apartenenţei la naţiunea română care se operează, de mai mulţi ani, direct asupra tinerilor prin învăţământ, mai ales prin disciplinele umaniste – Limba şi Literatura română, care mai nou nu mai este limbă națională, ci limbă „de comunicare” şi Istoria Românilor, care a ajuns să fie ridiculizată și trecută în derizoriu de pseudoistorici de tipul și teapa unui Lucian Boia. Un alt alogen care lovește crunt în simbolurile identitare ale poporului român este Patapievici, cel care a spurcat poporul român în general și pe Mihai Eminescu în special!

Scopul educației globaliste este formarea unui om de tip nou, imoral, fără sentimente și identitate națională, un robot lipsit de mândria apartenenței la neamul românesc. Astfel de indivizi, cu biografii fabricate și prezentați ca MODELE demne de urmat, adevărați „zombi”, sunt numiți din exterior la conducerea României. De la Ceaușescu încoace, România nu a mai avut președinți români, ci doar alogeni. De ce? Simplu, fiindcă un român autentic nu ar putea să-și tădeze țara până la capăt și să fie complice la jefuirea ei! Ce șanse mai avem să păstrăm bruma de românism autentic care ne-a mai rămas, dacă nu ne unim ca popor într-o forță puternic închegată și combativă? Cât timp vom mai lăsa sistemul – supus directivelor şi grupurilor de presiune din exterior – să ne slăbească puterea de reacție, oricum tot mai plăpândă? Stăm cu brațele încrucișate și privim nepăsători la dezmembrarea țării? Asta va însemna dispariția României ca țară și nimicirea definitivă a poporului român, transformat deja în populație!

În România post-decembristă, ţară adusă la statutul de colonie, săracă, s-a ajuns într-o situaţie ciudată. Împotriva voinţei Poporului Român şi cu încălcarea Constituţiei, România are, în fapt, două guverne, în ultimii 30 de ani. Este vorba despre un guvern străin, reprezentat de komisarii Fondului Monetar Internaţional (FMI), Băncii Mondiale (BM) şi Comisiei Europene (CE), precum şi de Guvern.

Nu vă mai prefaceţi că avem o ţară! Nu ne mai minţiţi că România e un stat suveran şi nu ne mai chemaţi la vot! Ce să alegem, o gaşcă de târâtoare la porţi străine? Nişte nevertebrate încolonate, cu căciulile în mână, la uşa ambasadelor stăpânitoare aici? De ce să ne amăgim că vă dăm puterea, când, de fapt, cei de afară o au şi o exercită după cum le vine cheful? Cheltuim degeaba bani şi energie, iluzionânu-ne aiurea că bătălia electorală va decide asupra destinului nostru. Nouă ne-a rămas doar dreptul de a scoate din urnă numele slugilor, nu altceva.

Trădătorii s-au înmulţit şi circulă la vedere, unii sunt chiar formatori de opinie. Statul îi decorează şi-i saltă în grade şi ranguri, se bucură de onoruri şi privilegii. Se laudă cu relaţiile lor de dincolo de graniţe şi, din vocaţia delaţiunii, şi-au făcut piedestal.

Subminarea economiei naţionale şi spionajul sunt vini indigene. Procurorii români sunt preocupaţi să-i bage la zdup numai pe afaceriştii neaoşi. Ceilalţi sunt curaţi şi cinstiţi, americanii ne-au chevronizat şi bechtelizat, dar ne predau lecţii de morală.

Mulţi naivi ar putea crede că politcienii români se luptă pentru binele nostru, încearcă să găsească soluţii, ne apără interesele în faţa UE şi FMI şi vor să facă în aşa fel încât lucrurile să meargă mai bine în România.

Mă îndoiesc că au avut vreodată măcar gândul sau intenţia să facă aşa ceva. Politcienii noştri, în general, nu fac ce vor ei, ci în foarte mare măsură ceea ce li se dictează din afară de la Bruxelles, Washinton şi de către comisarii FMI.

Lucrurile pe care ei le au de făcut şi le vor face întocmai şi după cum a fost planificat, indiferent cine e la putere, sunt: să vândă nişte companii, mai precis să înstrăineze pe aproape nimic ce a mai rămas din obiectivele strategice ale economiei naţionale (Oltchim, Hidroelectrica, CFR marfă, Tarom, Poşta, aurul etc.), să mai dea nişte legi anti-naţionale, aici incluzând şi modificarea Constituţiei pentru ca România să devină pe deplin o colonie şi un stat federal, dezmembrabil conform intereselor stăpânilor şi deloc de neglijat,să se strângă foarte mulţi bani din taxe, impozite şi ce or mai inventa, în contul datoriei externe ajunsă la scadenţă.

Pentru ca toate acestea să se întâmple fără incidente şi tulburări sociale, politcienii noştri fac un permanent circ mediatic, un fel de “alba-neagra”, ce are rolul de a adormi conştiinţa cetăţeanului şi de a-l zăpăci şi demoraliza în aşa hal încât acesta să fie lipsit de orice capacitate de reacţie la toate mizeriile şi greutăţile la care va fi supus.

În acelaşi timp, poporul trebuie păcălit să mai voteze, aceiaşi escroci pe care îi tot votează de 30 de ani, regrupaţi în noi găşti ce trebuie să pară noi-nouţe şi curate ca zăpada. De aceea au început deja noi mişcări de trupe, întâlniri de taină şi negocieri anticipate a bucăţilor de ciolan ce trebuie împărţite, în aşa fel ca toată lumea să fie mulţimită.

Aşa se face că avem zilnic parte de tot felul de telenovele politice, care trebuie să ne ţină tot timpul ocupaţi şi departe de ceea ce se întâmplă în realitate cu ţara noastră.

De mai bine de 30 de ani, de cînd România a intrat pe mîna străinilor care au regizat şi susţinut (împreună cu alogenii şi “cozile de topor” româneşti) lovitura de Stat din decembrie 1989, se aplică un program diabolic, care pentru unii pare incredibil, vizînd lichidarea Poporului Român, precum si a României ca Stat…

Preşedinţii alogeni ai României, șefii de servicii, toti afiliati la Masonerie si alte organizatii oculte, împreună cu BNR, cu guvernele şi majorităţile parlamentare pe care le-au format şi cu care i-au păcălit pe români, au pus în aplicare numeroasele etape ale acestui plan diabolic de terorizare şi exterminare a Poporului Român.

Manipulările făcute de profesionişti, numeroasele scenarii, stratageme şi diversiuni şi-au atins scopurile şi majoritatea populaţiei nu a înţeles ce se urmăreşte şi de ce de către cei care, prin fraudarea alegerilor, au fost aleşi să conducă România. Niciodată, Poporul Român nu a fost consultat prin Referendum Naţional şi nu a decis în legătură cu prezentul şi viitorul său, respectiv pe următoarele teme: orînduirea socială; valorificarea bogăţiilor naturale; privatizarea; programul de dezvoltarea economică şi socială; aderarea la NATO şi Uniunea Europeană; împrumuturile externe. În locul şi împotriva Poporului Român au decis mulţi alogeni care s-au aflat sau se află în funcţiile de preşedinte al României, prim-miniştri, miniştri, conducători ai Parlamentului, senatori şi deputaţi, membri ai Consililului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, şefii altor instituţii centrale de Stat.

Pe baza unor comenzi externe, alogenii din fruntea României au făcut praf şi pulbere toate ramurile economiei naţionale existente la începutul anului 1990, au desfiinţat peste 5 milioane locuri de muncă, au alungat din ţară peste 4 milioane cetăţeni români şi continuă depopularea ţării, au facilitat jefuirea societăţilor comerciale privatizate şi a bogăţiilor naturale, au înrobit Poporul Român, luînd credite de peste 200 miliarde euro. La toate acestea se adaugă genocidul pus la cale şi aplicat împotriva cetăţenilor români. Niciodată, în ultimii 30 de ani, preşedinţii României nu au prezentat Starea reala a Naţiunii!

Pentru atingerea acestui scop, s-a acţionat sistematic împotriva Poporului Român şi a României, în ultimele două decenii. Românii nu pot înţelege şi nici unul dintre cei care au condus sau conduc România nu încearcă să-i lămurească de ce, după ce s-au vîndut societăţile comerciale cu o valoare de peste 700 miliarde euro, s-au concesionat bogăţiile naturale cu o valoare de 1.000 miliarde euro, s-au luat credite externe de peste 200 miliarde euro, ei au ajuns cei mai săraci cetăţeni ai Europei?

Actuala clasă politică şi susţinătorii ei dau vina pe “lenea şi nemunca” poporului pentru a-şi ascunde propria incompetenţă (în economie) şi nepăsarea faţă de viitorul ţării.

Ce înseamnă parteneriat public-privat?

Printre marile nereușite este și cea a măcar unei autostrăzi peste Carpați care să unească Transilvania cu sudul țării. Proiecte au tot apărut dar, ca prin blestem, toate au sfârșit prost. Și, desigur, concluzia românilor a fost aceea că hoții și incompetenții care ne conduc nu sunt în stare să facă mai mult, că ei nu trăiesc decât pentru șpagă. Și dacă aceste nereușite fac parte, în realitate, dintr-un plan bine ținut în frâu de anumite puteri străine?

Istoria ultimelor două milenii ne-au arătat că aceste pământuri au fost la intersecția valurilor migratorii și a marilor puteri, că bogățiile acestor locuri au fost și blestemul nostru. Migratorii, mai apoi Imperiile Otoman, Țarist sau Austro-Ungar au făcut tot posibilul să exploateze la maxim aceste teritorii și pe locuitorii lor, să îi împiedice să se unească și să se dezvolte… Ce s-a schimbat de atunci? Mai nimic: România este și astăzi în continuare jefuită de „partenerii strategici” și i se blochează dezvoltarea pe direcțiile care nu le convin acestora

Revenind la subiectul acestui articol, am identificat două motive principale care nu ne vor permite să construim autostrăzi peste Carpați, oricât ne-am da cu fundul de pământ. Iar pentru a le înțelege trebuie să plecăm de la conștientizarea statutului de colonie economică occidentală pe care îl are România, o țară aservită în mod evident unor interese străine.

Pentru americani și occidentul european România este astăzi un fel de provincia Moldova din epoca comunistă. Ea nu trebuie să se dezvolte prea mult. România trebuie să deservească interesele occidentale și atât, alții fiind cei care stabilesc lucrurile esențiale pentru noi. Așadar, vrei ca om politic important să inițiezi construirea unei autostrăzi peste Carpați? Nicio problemă, pușcăria îți va bate la ușă și o să te liniștești.

Sa va dau un exemplu cu autostrazile, de unde veti intelege de ce Romania plateste mai mult pe km de autostrada:

  1. Statul Roman scoate la licitatie un segment de autostrada. Conditiile pe care le pune in caietul de sarcini, insa, sunt asa facute incat exclud din start firmele romanesti, permitand numai firmelor straine sa particile pe licitatii. Uneori se pun conditii astfel incat numai 2 3 firme sa se poata califica sa liciteze.
  2. Licitatia este castigata de o firma straina – ca strainii nu-s corupti (sic) –, care apoi subcontracteaza la o firma romaneasca. De obicei aceste firme sunt create pe loc, nu au nici un utilaj, si sunt facute doar pentru a mulge un adaus.

Domeniul construcției de autostrăzi este un domeniu exclusiv al UE, ea dă banii și tot ea îi fură la rupere, iar ce și câte bucățele de autostradă se fac dictează tot UE, în funcție de interes. Ca să înțelegeți și mai bine, este ca la energie, la gaze, la armament, sau la supermarket. Dăm 2% din PIB la înarmare, dar tot către firmele străine, noi suntem doar cu dat banii, gazele le dăm pe degeaba, etc.

Practic, suntem o Colonie la periferia UE, nu suntem nici pe departe parteneri. Pentru a-și pune în aplicare jaful de proporții, UE are nevoie de politicieni români sclavi și obedienți, cum este cazul Nazistului.

Ce înseamnă parteneriat public-privat? Un „investitor“ privat construieşte un spital cu bani împrumutaţi, evident, de la BEI, BERD şi diferite alte bănci, apoi Statul îi plăteşte privatului, timp de 25 – 30 de ani, câteva milioane de euro pe an, plus dobânzile aferente, pentru „administrare“.

Pacienţii sunt asiguraţi că vor plăti la fel ca şi înainte pentru serviciile medicale dar „vor avea condiţii mult mai bune“. Problema, pe care probabil cei care sunt încântaţi de acest sistem o scapă din vedere, este că Statul va plăti bani privatului tot din banii pacienţilor, achitaţi sub formă de taxe şi impozite. Deci vom plăti mai mult pentru sănătate, dar banii vor intra de data aceasta nu la bugetul de stat, ci în buzunarele firmelor private!

În opinia mea, aceste parteneriate public-privat sunt de fapt o formă mascată de privatizare. Acum, la final, cred că aţi priceput mai bine care a fost scopul ascuns al uriaşelor manipulărilor mass-media din ultima vreme, începând cu incendiul de la Colectiv, scandalul diluanţilor HexiPharma, isteriile cu bacteriile intraspitaliceşti declanşate de Tolontan, scandalurile cu transfuziile de sânge greşite, pacienţii mâncaţi de viermi, mizeria din spitale şi multe alte asemenea campanii de propagandă. Şi acesta este abia începutul! Sistemul de sănătate trebuie privatizat total, dar bineînţeles serviciile vor fi plătite tot cu bani de la Stat şi din contribuţiile pacienţilor.

Am avut cândva o țară…

Klaus Werner, Siegfried, Barna, Orban, Hellvig, Eckstein-Kovács, Kövesi, Seidler, Wring, Pralong, Birchall, Weber, Guseth… Alogenii conduc țara. Români, puteți să emigrați toți, oricum țara nu vă mai aparține! Șefii opoziției, așa-zisa „dreapta”, în fond progresiști neomarxiști și neoliberali: Iohannis, Orban, Barna, Cioloș, Tomac și Ponta sunt toți de altă etnie decât cea română.

România este condusă de alogeni începând cu anul 1990
Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinare lui Nicolae Ceaușescu, condus de premierul evreu Petre Roman, în componență, restul fiind evrei!!! Toată mass-media românescă, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțin un evreu ca formator de opinie!

Președintele alogen al României face sluj în fața evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri către statul Israel. Cine aduce acuzele acestea grave? Taman unul al cărui bunic se înrolase în trupele Waffen SS, vestiții ucigași de evrei din Al Doilea Război Mondial! Evreii de la Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee), cei care l-au decorat pe Klaus Werner Iohannis în SUA, îl lăudau pe acesta pentru „noi strategii de combatere a antisemitismului și promovare a educației și cercetării privind Holocaustul”. Care sunt „strategiile” pentru care Iohannis, cel purtător de kipă și bântuitor la permanență al muzeelor holocaustului de pretutindeni, este apreciat și recompensat de evrei la nivel mondial?

Gabriela Firea a oferit evreilor un palat ultracentral din București pentru „muzeul holocaustului”. E posibil, majoritatea celor cu nume toponimice, mai precis cele clasificate ca regionime, adică nume de familie reprezentând regiuni, localități sau zone geografice delimitate zonal din România, sunt khazari. Exemplific cu nume de khazari, politicieni cunoscuți: fostul președinte al Camerei Deputaților și ex-viceguvernator BNR, evreu și nepotul cominternistei Ghizela Vass, numitul Olteanu (Bogdan), fostul ministru de externe și ex-director SIE Ungureanu (Mihai Răzvan), fostul ministru al Agriculturii Mureșan (Ioan Avram), vicepreședintele Camerei Deputaților, liberalul Ardelean (Ben-Oni), cunoscutul activist Dobrogeanu (Constantin Dobrogean-Gherea), bolșevicii Roman (Valter/Walter și fiul Petre, nume luat după localitatea Roman, inițial se numeau Neuländer) și Tismăneanu (Leonte și fiul Vladimir, nume luat după mănăstirea Tismana, inițial se numeau Tisminețki) sau activistul soroșist, președintele Fundaţiei pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) Sibian (Ionuț). Mai sunt și alții, risipiți, dar la vârf, prin toate structurile sociale. E voie să spun adevărul despre ăștia, că sunt evrei sau mă bagă aripa Mossad din SRI la pușcărie? Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a fost recompensată de „muzeografii” evrei cu o medalie, pe care a primit-o în poziție regulamentară de drepți.

Acum trădătorii care conduc România nici măcar nu se mai feresc, numesc direct cetățeni israelieni în guvernul României. Așa a ajuns ministru Ilan Laufer, un cetățean israelian promovat inițial de postul de televiziune Antena 3. Suntem ca la sfârșitul anilor ’40, când evreii bolșevici conduceau țara și umpleau pușcăriile cu patrioți români!

Unde au fost serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 30 de ani de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, evreii Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai altui evreu internaționalist, celebrul intrigant globalist George Soros, a cărei primă directoare în România, alogena Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar oengeurile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!

Surse articol:

dantanasescu.ro

justitiarul.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: