Apartenenta la blocul euro-atlantic ne-a transformat intr-o colonie second-hand !

25 iun.

imaginea-asta-ne-reprezintc483

Institutiile executive ale UE si proiectul SUE par a fi, mai degraba, proiecte anglo-americane prin care incearca sa isi prelungeasca politica pe continentul european. Apartenenta la blocul euro-atlantic ne-a transformat intr-o colonie second-hand, exportator de forta de munca ieftina pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba “partenerilor”. Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma si Gomorra, ca ideologie: promovand agresiv drepturile homosexualilor.

Suntem in cea mai ingrata pozitie din toate tarile din regiune: exploatati la maxim de euro-atlantici. Ne ajuta la ceva apartenenta la complexul euro-atlantic? In afara statutului de colonie-teren de experimente sociale si de teritoriu util pentru cateva garnizoane militare, nu.

Comercianţii evrei din imperiul anglo-american sunt cei care au înfiinţat şi au condus Marele Business, ca mijloc de exploatare şi opresiune a oamenilor din multe popoare. Acest fapt se aplică în special la oraşele Londra şi New York, fortăreţele Marelui Business. Acest fapt este atât de vizibil în America, încât există un proverb în legătură cu oraşul New York, care spune: “Este proprietatea evreilor”.

Imperiul anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste.

Acest IMPERIU are nevoie constanta de noi si noi teritorii, de noi si noi vasali, de noi si noi cantitati de resurse pentru a supravietui. Acest Imperiu GLOBAL isi are centrii sai de putere in trei locatii de pe planeta: centrul financiar (CITY OF LONDON), centrul militar (Washington DC) si centrul propagandistic-religios (VATICAN). Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane.

Oamenii nu înţeleg că soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. În prezent populaţia nu a înţeles că, începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine. Politicienii de până acum, nu au fost conducătorii ţării, care au luat decizii şi au condus destinele ţării, ci doar nişte marionete, nişte păpuşi manevrate din umbră de către agenţii puterilor străine care conduc România de facto. Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană.

Conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei.

În 1989 a avut loc o Lovitură de Stat care să îl elimine din peisaj pe naţionalistul Ceauşescu şi care să distrugă economia României, economie ce făcea ravagii (prin competiţie pe plan mondial) economiilor vestice şi să distrugă în acelaşi timp un sistem DIFERIT de capitalismul occidental, capitalism prin care averea era acumulată în mâinile câtorva BOGAŢI, în timp ce restul populaţiei reprezenta masa de muncitori pentru “Elite”.

De fiecare când un stat încearcă să ia măsuri economice şi politice independente, menite să apere interesele cetăţenilor săi, atunci propaganda neoliberală venită de la Washinton, Bruxelles sau alt centru de putere globalist, înfierează guvernul sau liderul ţării rescpective ca fiind socialist sau şi mai grav, comunist şi dictatorial.
Toţi ambasadorii S.U.A. la Bucureşti de după 1990 s-au implicat în politica de stat a României prin mesaje şi acţiuni care au modelat parteneriatul strategic actual cu NATO, implicînd plasarea în funcţii-cheie a anumitor demnitari români, astfel încît S.U.A. să deţină pîrghiile necesare asigurării intereselor zonale ale lor, privind vînzarea de tehnică militară veche sau prin care au oferit avantaje companiilor americane gen Ford, Bechtel, Polaris, Smisthfield etc. Omul nostru potrivit, activat la momentul potrivit“.

Nu mai este nici un secret pentru nimeni ca marile organizatii criminale de tip masonic atenteaza zi de zi la viata, libertatea, cultura popoarelor incercand sa impuna planul lor malefic Noua Ordine Mondiala. Nici Romania nu face exceptie, si este lovita din ce in ce mai tare pentru a indeparta romanii de la obiceiurile lor strabune, de la cultura adevarata cu sprijinul tradatorilor si vanzatorilor de tara si care nu au nimic romanesc in ei. Suntem invadati din ce in ce mai mult de produse otravite, ne otravesc, ne ucid in spitale, ne ataca fara jena cu sprijinul mass-media care este in mainile lor. Ne sunt atacati zi de zi copii si nepotii cu incultura, cu pornografie cu programe tv indecente si murdare, toate pentru a ne slabi in credinta, de a ne face sa acceptam planul de sclavie pe care ni l-au pregatit mizerabilii proprietari ai marilor corporatii care in nebunia lor chiar cred in acest proiect.

Pentru a subjuga si supune o comunitate din punct de vedere economic nu este de ajuns sa ii furi bogatiile, cultura, daca aceasta comunitate nu este prospera. De-a lungul vremii Romaniei si romanilor le-au fost furate resursele, le-a fost impuse obiceiuri si influente ale culturii atee occidentale. Suntem vanduti, saraciti, atacati si indoctrinati cu incultura si ateismul.

https://romaniacolonieexploatata.wordpress.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: