Românii au mulți trădători printre ei!

25 iun.

romania-de-vanzare

Clasa politică sunt toți anti-români. Ei nu ascultă de Poporul Român ci în foarte mare măsură ceea ce li se dictează din afară.

Să fiu făcut ”omul rușilor”, adică trădător de țară, de către niște idioți și ticăloși care au votat constant cu președinți și politicieni ce explicit au trădat România, este o limită peste care nu mai vreau să trec.

Trădător de țară este cel care crede că prezența unor trupe militare străine pe teritoriul României ar fi benefică.
Trădător de țară este cel care pune interesele SUA și UE deasupra intereselor României.
Trădător de țară este cel care acceptă, ba chiar cerșește pe la ambasade, ingerințe străine în politica țării noastre.

Trădător de țară, sau pur și simplu tâmpit, este cel care a putut vota cu Băsescu, cu Iohannis, cu PNL sau cu USR în ultimele alegeri.

Să mă facă ”omul rușilor” niște tâmpiți sau niște trădători de țară, chiar nu accept.
De aceea chiar și orice aluzie că aș fi trădat țara ca ”om al rușilor” sau pecenegilor, venită din partea acestor excremente ale istoriei care au putut vota cu Iohannis sau cu Barna, va fi de acum sancționată cu block fără alte comentarii.

Băsescu și Iohannis s-au pronunțat explicit pentru pierderea suveranității României. Pentru orice generație de oameni, alta decât idioții noștri cu care am groaza de a fi contemporan, aceasta ar fi fost suficient ca să dispară din viața politică. – Bogdan Duca

Observ cu tristețe că multă lume încă crede că Iohannis a câștigat pentru că a fost votat, nu pentru că a fost numit de SUA și UE.

Argumente:

  1. Alegerile prezidențiale din 2009.
  2. Referendumul din 29 iulie 2012.
  3. Alegerile prezidențiale din 2014.
  4. Referendumul pentru familie din 7 octombrie 2018.
  5. Alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=395087584707675&ref=watch_permalink

România se află sub ocupaţie străină, ne pierdem timpul cu gunoaie mediatice, livrate de mass-media, cu scandaluri, propagandă şi informaţii irelevante. În timp ce în România se petrec lucruri grave şi lumea în care trăim se transformă pe nesimţite într-un coşmar pentru poporul român.

Propagandiştii anti-români, agenţii puterilor străine, plătiţi sau voluntari, desfăşoară confuzie, și dezinformare. Unii dintre ei se declară fățiș susținători ai puterii, dar alții se deghizează în naționaliști pentru a manipula pe cei care nu știu jocurile globaliştilor de culise.

Să nu mai acceptăm cu credulitate dezinformările de care ne lovim zilnic. Să căutăm oameni de bună credinţă. Să facem ceva, orice pentru binele României!

https://romaniacolonieexploatata.wordpress.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.