Tânăr și neliniștit, la 42 de ani, cu Bac-ul aproape luat!

27 iun.

  Ce vă spuneam, cetățeni, acum o zi… Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea e cu BAC-ul aproape luat. „Joi dimineaţă, […] 

Ce vă spuneam, cetățeni, acum o zi… Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea e cu BAC-ul aproape luat.

Joi dimineaţă, liderul PNL a a dat a treia probă a examenulul de Bacalaureat și anume proba la Geografie. Cu o zi înainte, miercuri, 24 iunie, el a susținut proba la Istorie și spune că s-a descurcat perfect. «A fost excelent. M-am prezentat la examenul de Bacalaureat la Istorie, am fost pe subiect, să ştiţi că am învăţat, m-am pregătit cu speranţa că voi lua o notă de trecere. Nu mă aştept la o notă foarte mare. Sunt mulţumit cu una de trecere şi per total să am o medie care să-mi satisfacă această dorinţă, să am Bacalaureatul. Sincer, Istoria mi-a plăcut mai mult. Nu pot să zic că la Limba şi Literatura română nu m-am descurcat. Acum să vedem ce notă o să iau»…” (CLICK.ro 25 iunie 2020)

Deci, nu v-am păcălit: Daniel Moroșanu a fost „pe subiect” la proba de Istorie. Eu doar mă întreb pe care dintre „subiecte” o fi fost dânsul…

Platforma CLICK.ro ni-l prezintă astfel pe renumitul candidat: „Daniel Moroşanu are 42 de ani. El a absolvit Liceul «Simion Mehedinţi» din Vidra, acum patru ani, în 2016, urmând cursurile la seral, dar până în acest an nu s-a simțit pregătit să dea examenul maturității. I s-a părut greu și nici nu a avut timp să învețe pentru că era ocupat să conducă județul (!!!, n.n.). «Sunt un tip omogen (hait! n.n), un tip care mă implic. Vom fi generația care vom îndepărta această camarilă a lui Marian Oprișan, și vom da viață acestui județ» a conchis politicianul…” (CLICK.ro 25 iunie 2020)

Așadar, fiind ocupat să conducă județul, nu s-a putut pregăti. Căci țara avea nevoie de el, așa „neBACuit” cum era, și de-acum încolo va avea nevoie și mai și! Nu mă îndoiesc că va lua o notă de trecere -așa cum v-am mai spus, răspunsurile fiind incluse în întrebări, ar fi și destul de greu să nu se întâmple. Bănuiesc că și la Geografie s-a descurcat cam la fel, deși Geografia nu i-a plăcut candidatului nostru la fel de mult cum i-a plăcut Istoria….

Ca să nu mai spunem că, în aceeași ordine a preferințelor, lui i-a plăcut Istoria mai mult decât Limba și Literatura Română. De aceea, ne-a mărturisit, pentru această materie din urmă a avut nevoie de meditații.

M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut (anul acesta. n.n.) meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română.” (CLICK.ro 25 iunie 2020)

Mă gândesc ce bine e, totuși, că n-a dat BAC-ul la Fizică. Deoarece atunci ar fi trebuit să apeleze, pentru meditații, la partenerul lui din fotografie. Și mi se pare că ăla ia cam scump și nici nu obișnuiește să dea chitanță.

                                                                                                    Luminița ARHIRE

Citiți și Să dăm Bacalaureat la tot cartierul!

https://www.justitiarul.ro/

2 răspunsuri sa “Tânăr și neliniștit, la 42 de ani, cu Bac-ul aproape luat!”

  1. dininimapentrutine 27 iunie 2020 la 11:02 am #

    Trăiască politichia!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: