Oare în România nu se mai moare de nimic altceva, decât de Corona?

28 iun.

104201571_971042506686659_607069670612255292_n

Guvernul PNL se face vinovat de genocid !!!

Oare câți români mai trebuie să moară, până când guvernanților incompetenți le va veni în sfârșit mintea la cap și vor deschide toate spitalele pentru cei grav bolnavi de orice boală, nu doar de noul Covid? Oare în România ultimelor 3 luni nu se mai moare de nimic altceva, decât de Corona? Oficial, au murit aproape 1400 de români de Coronavirus (deși majoritatea au avut și alte complicații). Dar, oare câte mii au murit din cauza altor boli și probleme medicale, ignorați de autoritățile preocupate doar de pandemie?

De aproape 3 luni de zile, zeci de mii de români nu mai reușesc să se interneze, să își facă controale și analize și să se opereze, din cauza că numeroase spitale importante din toata țara au fost transformate la ordinul guvenului Orban în spitale dedicate Covid și spitale suport Covid. În aceste spitale accesul românilor care au alte probleme de sănătate decât Corona este interzis sau restricționat. În timp ce multe spitale mari și secții întregi din altele stau practic închise, având doar câțiva pacienți cu Covid, zeci de mii de români au suferit și foarte probabil câteva mii au murit, din cauză că li s-a negat dreptul fundamental de a avea acces la îngrijirea medicală de care aveau nevoie, pentru care au și platit asigurări de sănătate toate viața lor. A sosit timpul să se pună capăt acestor masuri aberante și distrugătoare pentru sănătatea populației României!

Ne întrebăm și noi: oare cine și când îi va trage la răspundere în fața legii pe domnii Orban, Tătaru și Arafat, pentru măsurile eronate și disproporționate din ultimele 3 luni, care au condus la suferința și probabil chiar moartea a mii de cetățeni români, lipsiți de dreptul la îngrijire medicală de bază, care le-a fost negată chiar când aveau nevoie?

Ca o cumplita ironie, Romania a trecut prin Centenarul Marii Uniri cu un presedinte care nu este roman. Este cumva rezultatul anilor in care Romania a fost scoasa din sufletele romanilor. Din care romanii au fost fortati sa-si paraseasca tara pentru o viata mai buna, in care au fost „educati” sa-si denigreze adevaratele valori si sa imbratiseze „valorile” europene.

Baricada

2 răspunsuri sa “Oare în România nu se mai moare de nimic altceva, decât de Corona?”

  1. neicaion 28 iunie 2020 la 3:33 pm #

    Da acest guvern este responsabil de actualul genocid din România, dar un fapt mult mai grav, au predat puterea ţării…, statului din umbră, trepăduşii din 89-90, (falsa revoluţie şi mineriadă), s-a instalat deja la guvernare prin intermediul aceluiaşi sri, dar mult mai dezvoltat şi evoluat, care a penetrat şi sclavizat toate sistemele din conducerea şi orânduirea legislativă, legile sunt strâmbe, iar cei ce ar trebui să apere poporul, îl hăcuie şi amendează dincolo de orice limită umană.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: