Dragnea, acuzație fulminantă: vizează AMBASADELE și un celebru judecător CCR!

3 iul.

Liviu Dragnea

”Dacă nu exista statul paralel, dacă nu exista implicarea acestor personaje din sistemul ăsta ocult, de unde știa o ambasadă cu câteva zile înainte”.

. Liviu Dragnea continuă să șocheze! În interviul dat din penitenciar fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, Dragnea a vorbit de un subiect extrem de controversat – și anume amânarea deciziei CCR prin care s-a constatat compunere nelegală a completurilor de 3 judecători de la Curtea Supremă – nespecializate în domeniul corupției.Pe de altă parte, Dragnea susține deschis că a fost condamnat de două completuri nelegale – fapt ce pare a fi uitat de colegii din PSD.

”La ”Referendum” am fost condamnat pe acea mizerie politică de un complet declarat de CCR nelegal, iar aici am fost adus prin hotărârea unui complet declarat nelegal, tot de CCR”.

În privința CCR, controversata amânare a deciziei a dat prilej Curții Supreme să pronunțe decizia de condamnare din dosarul ”angajărilor fictive” de la Teleorman.

”Domnul Lăzăroiu, care a dovedit că este un om cu curaj și cu coloană vertebrală a spus foarte simplu: au fost presiuni ca la Curtea Constituțională să se amâne decizia știută pe toată lumea (de nelegalitate a completelor de 3 judecători) că acele complete sunt nelegale, iar la Înalta Curte să se grăbească decizia”, a spus Dragnea, completând ”Trebuie să existe un sistem foarte puternic, sa coordonezi două instituții de o asemenea forță, Curtea Supremă și Curtea Constituțională… or, omul a spus-o cu subiect și predicat”.

Și acum vine bomba – acuzația lui Dragnea se îndreaptă către o figură de prim plan a CCR și a justiției, fostul ministru Mona Pivniceru: ”La CCR, doamna Mona Pivniceru spunea ”noi nu putem să adoptam aceasta decizie pentru că Dragnea trebuie să fie condamnat””.

”Nu se mai ferea nimeni, că așa se stabilise undeva: vinovat, nevinovat, trebuie umflat”, spune Liviu Dragnea.

Iar fostul șef al PSD trece la alt nivel – ambasadele! ”Dacă nu exista statul paralel, dacă nu exista implicarea acestor personaje din sistemul ăsta ocult, de unde știa o ambasadă cu câteva zile înainte de alegerile din mai anul trecut că luni o să fie o zi cu răcoare?” – ambasada Danemarcei.

”Toate ambasadele știau, și eu știam cu câteva luni înainte, ți-am spus-o și ție, se știa, nu se mai ferea nimeni”, spune Liviu Dragnea.

 Dragoș Dumitriu

https://ro.sputnik.md/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: