RESPECT JURNALISTULUI VICTOR CIUTACU( VORBE GRELE):CATRE MERCENARII PROPAGANDEI BASISTO-JOHANNISTE DE LA ANTENA 3(PNL)TV:”CAND TE CUPRINDE AMNEZIA ORI CAND ESTI TICALOS!”

4 iul.

gadea Archives | Pagina 2 din 4 | Cronici pe bune
Când te cuprinde amnezia ori când ești ticălos!?🤫🤫🤫🤫
VICTOR CIUTACU:
“Dragi foști colegi de la Antena 3, sper că nici unul dintre voi nu a scris capul video tembel al știrii proaspăt difuzate în care Raed Arafat se scuză autoacuzându-se. Pentru că, dincolo de politica editorială a postului vostru, care nu e treaba mea, aș fi extrem de dezamăgit dacă vreunul dintre cei care a respirat același aer cu mine ar fi girat penibilitatea aia cu iz de „noi nu ne băgăm”.
„Un jurnalist” are nume, Victor Ciutacu se cheamă și, dacă v-a lăsat memoria, e ăla care a sărit ca ars când v-a dat Fiscul afară din sediu. E ăla care a condamnat public toate abuzurile la care ați fost supuși. E ăla care (când mulți dintre voi vă ascundeați) a susținut pe post și oriunde a putut că Dan Voiculescu a fost condamnat politic la finele unei mascarade de proces. E ăla la care unii dintre voi sunați, când vă e greu sau vreți să schimbați aerul, în căutarea unei vorbe bune, a unui sfat sau a altui loc de muncă. E tot ăla care a intrat în direct în emisiunea concurentului său direct, Mihai Gâdea, într-un moment în care vă ardea buza. E tot ăla care l-a băgat în direct pe Mircea Badea să vă strige, cu vocea lui convingătoare, revolta.
Și, dacă nu reușiți să asociați figura cu numele, e ăla care, pentru prima oară în istoria Antenei 3, a scos peste 10 puncte de audiență. Știți când? Fix când Traian Băsescu îl persecuta pe, n-o să vă vină să credeți, Raed Arafat și când jandarmii îi călcau în picioare pe cei ieșiți în stradă să-l susțină pe fondatorul SMURD.
Încă mai sper că îndeplinitorul comenzii ridicole a ajuns în Antena 3 după plecarea mea și, mai ales, după ce pozele mele au fost date jos de pe pereți, iar arhiva Vorbe grele, cea mai bună emisiune de interviu din istoria televiziunii postrevoluționare, a fost scoasă de pe site.
Vă urez noapte bună, spor la treabă, sper să ne putem uita unii în ochii celorlalți fără să ne fie jenă și, nu mi-o luați în nume de rău, follow the leader 🙂
UPDATE. „Un jurnalist” e și ăla însemnat pe frunte cu ștampila TONOMAT de Traian Băsescu în vremuri demult trecute ale războiului său peren cu Dan Voiculescu. Uitasem esențialul :)”
Bine punctat!!!A3 pierde teren! Responsabil :Gădea ,al cărui comportament a fost execrabil în emisiunea cu Dr Constantinescu Răzvan de la Iași! Impertinenta maximă a comis-o cu întrebarea: dv sunteți medic? Oare el ce ar fi răspuns, dv sunteți jurnalist?? Sunt curioasă!
De ceva timp nu mă mai uit la A3! Asta, de când realizatorii și reporterii au” schimbat aerul” , ca să le fie mai „respirabil ” ,după cum spunea radu tudor autostradă la gluma aia de dezbatere electorală! Oana Zamfir, Razvan Dumitrescu,Mircea Badea….,ar mai fi singurii care mai au coloană vertebrală în A3 !
ALEXANDRA ADRIANA

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: