Klaus Iohannis vrea ca baiatul nascut cu puță sa poata zice ca e fată !

13 iul.

Foto: Presidency.ro

Alta explicatie, decat cea din titlu, nu gasesc la stirea ca președintele Iohannis nu va promulga legea prin care Parlamentul a încercat să apere copiii României de intruziunea ideologiei gender în școli

Cititi va rog si:

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS IOHANNIS

Cateva chestii pe care uitasem sa le scriu atunci sau care s-au petrecut intre timp, puteti citi la final, la UPDATE 2019.

Asadar:

RUGAMINTE:

Pe cei carora le baga dracul in cap ideea ca am scris acest articol pentru ca am devenit brusc psd-ist, ii rog sa citeasca neaparat precizarea si concluzia de la final.

Si acum articolul:

 

AGENDA ANTI ORTODOXA a presedintelui KLAUS JOHANNIS

La 100  de ani de la moartea anti ortodoxului rege Carol I, Klaus Johannis a fost “ales” in functia de presedinte al Romaniei, o marioneta perfecta a ONG-urilor marca George Soros, aceleasi care reprezinta si motorul actualei inginerii sociale de tip #rezist. Pentru ca, dupa cum explica guvernatorul Mugur Isarescu intr-un moment de sinceritate din 2008, se lucreaza dupa ciclurile lungi de aproximativ 100 de ani, globale sau locale, exemplificand el atunci cu cel inceput cu batalia de la Waterloo (1815) ce a durat pana la primul razboi mondial (1914), cand a inceput altul, ce se va incheia curand:

Video: MUGUR ISARESCU – CRIZA inceputa in 2008 va sfarsi cu AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si NOUA ORDINE MONDIALA

Omul fiind dintre cei care stiu multe dar rar ne spun si noua ceva, caci nu degeaba e membru in Comisia Trilaterala.

 

LINIILE DIRECTOARE

Imediat dupa alegeri, aparea pe Hotnews articolul La arme (democratice) cetateni! Apasati pe acceleratie, batalia pentru Romania abia acum incepe din care citez:

[…]

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii. Comportamentul ei in campania electorala a socat prin intensitate, insa nu a fost o noutate. Intre noi fie vorba, dragi prelati, a te face frate de cruce electorala cu un partid de stanga inseamna a prea curvi (dezlegat). Asemenea struto-camile concepute in prag de alegeri numai pe meleagurile noastre se pot naste.

Actuala BOR trebuie asadar combatuta cu aceeasi intensitate cu care se combate coruptia, nerespectarea drepturilor constitutionale si pradarea banului public. Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului. Profesorul din Buzau, Emil Moise (ce nume frumos!), care a invins binomul Stat-BOR si le-a dat in cap cu legea la Curtea Constitutionala e un exemplu de urmat. Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. Tineri ai acestei tari, urmariti si denuntati manevrele financiare, fiscale si inlesinirile de tot felul acordate bisericilor nu in schimbul vreunui loc in Rai, ci a unor marsave foloase Pamantesti. Preafericitilor, din doua una: ori va va bate Dumnezeu ori va va lua Dracu’, daca o tineti tot asa! Ma veti intreba ce m-a apucat sa asez Biserica pe lista cu plagile Romaniei? Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi. Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.

CNA este echvalentul laic al BOR. Daca exista o lupta care trebuie dusa in Romania urmatorilor ani, aceea este legata de curatarea spatiului media. CNA trebuie sa devina un DNA al audiovizualului. Nu Reporters sans frontiers sau alte ONG-uri din afara vor putea schimba felul in care arata peisajul televiziunilor din tara. Jandarmul CNA va trebui restructurat din temelii ca sa devina pavaza impotriva manipularii si dezinformarii, la fel cum justitia e stavila impotriva coruptiei directe. Doar noi putem propune si impune prin presiune constanta schimbarea legii de functionare si organizarea institutiei dupa regulile elementare ale lumii civilizate. Antena 3 de astazi trebuie sa primeasca la nivelul sanctiunilor ceea ce a primit patronul ei in justitie. Cu greu putem cuantifica Binele indus in societate prin resetarea televiziunilor. Miza e uriasa!

Ar mai fi multe: directia Vest, respectarea valorilor, alegerea graului de neghina, combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initiativelor care spala pe creier populatia, promovarea intensa a succesului sanatos din orice domeniu… si ma opresc.

[…]

Am ales articolul din Hotnews din multimea de materiale ce bantuiau mass-media online de la acea vreme deoarece prezenta liniile directoare. Cititi-l va rog integral si comparati-l apoi cu una dintre primele declaratii publice ale noului presedinte:

Klaus Iohannis, prima declaraţie oficială: ”Dragi români, vă mulțumesc. Acum trebuie să ne apucăm de treabă”

 

ROMANIA CA SIBIUL

Ati tot auzit vorba asta, la cei care l-au promovat sau la mitinguri: “Romania sa devina ca Sibiul”

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Capital%C4%83_European%C4%83_a_Culturii in anul 2007 capitala Europeană a culturii a fost timp de un an orașul Sibiu, împreună cu orașul Luxemburg.

Tot pe atunci, prezent la ceremonia de deschidere a celei de-a treia Adunări Ecumenice Europene de la Sibiu (4-9 septembrie 2007), prima găzduită de un stat majoritar ortodox, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj edificator:

„Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană „

Despre rolul masonilor in edificarea UE, cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA.

Ce altceva se tot petrece la Sibiu? Cititi va rog integral:

SIBIU, capitala HABAUCILOR: Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smintitoare din orasul cu PRIMAR MASON

Deci, Romania ca Sibiul? Adica precum in liniile directoare din acel articol din Hotnews? Un soi de centru spiritual al NOII ORDINI MONDIALE? O primadona in corul de voci ce-l vor lauda pe ANTIHRIST?

Fratilor, o sa fie rau!

 

ETAPELE ACCEDERII LA PUTERE

Aparut de niciunde, domina din 2000 primaria Sibiului. Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Sibiu:

Primarul Sibiului este Klaus Iohannis, președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România între 20022013, președinte al PNL din 2014. A fost ales primar în anul 2000, reales în 2004 cu 88,7%, în 2008 cu 83,2%, iar în 2012 cu 77,9% din voturi.

S-a remarcat prin reamenajarea parcurilor orașului și demararea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric. A adaptat sistemul de semaforizare al orașului Sibiu la noua tehnologie LED. Totodată a dezvoltat securitatea populației prin promovarea și dezvoltarea serviciilor Poliției Locale.

Unii poate vor zice: iata, a fost un bun gospodar. Sa nu uitam insa cati bani s-au pompat in orasul ala ca sa fie buricul cultural bla bla bla. Iata de exemplu ce putem citi la Joi, 29 noiembrie 2007 / 15:35:22 – Sibiu e Capitală Culturală Europeană – spectacole, artişti străini, 50 de milioane de euro cheltuiţi şi un milion de turişti:

BUCURESTI (MEDIAFAX) „Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”, eveniment a cărui organizare a costat 50 milioane de euro, se va închide oficial de Ziua Naţională a României. Statutul de Capitală Europeană a reuşit să atragă un milion de turişti, dar nu a ajutat Sibiul să intre pe Lista patrimoniului mondial UNESCO. Sibiul a fost desemnat, în 27 mai 2004, în urma votului final al Consiliului de Miniştri ai Culturii din Uniunea Europeană, drept Capitală Culturală Europeană pentru anul 2007, titlu pe care l-a împărţit cu Luxemburg. Tema aleasă de Sibiu/Hermannstadt pentru programul „Sibiu 2007” şi-a propus să prezinte profilul multicultural al acestui oraş vechi de opt secole, sub deviza „City of Culture – City of Cultures”. Considerat de mulţi „prima campanie de imagine reală” a României şi „cel mai amplu program cultural” organizat în România, „Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007” a înghiţit de la bugetul de stat o sumă de 50 de milioane de euro, pentru lucrări de reabilitare (circa 40 de faţade ale clădirilor şi ganguri din Sibiu), achiziţia de echipamente (cortul Pavilion 2007, două scene şi gradene, un pian Steinway), reabilitare mai multor lăcaşuri de cult, organizarea de proiecte culturale, promovarea programului, reabilitarea aeroportului din Sibiu. „Aceasta este suma totală, investită de Ministerul Culturi şi Cultelor şi de autorităţile de la Sibiu pentru Capitala Culturală Europeană”, a declarat pentru MEDIAFAX Sergiu Nistor, comisarul guvernamental al programului „Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”. Capitala Culturală Europeană a fost un prilej pentru derularea la Sibiu, în acest an, a circa 220 de proiecte, la care, potrivit estimărilor autorităţilor locale, au ajuns circa un milion de turişti. Cele mai mari evenimente din cadrul „Sibiu 2007” au fost, de departe, Adunarea Ecumenică Europeană, deschisă de preşedintele Băsescu, concertele susţinute de Opera de Stat din Viena şi Scala din Milano, Festivalul Internaţional de Teatru „Radu Stanca”, Festivalul de rock „Artmania”, dar şi „Sibiu. Dans. Festival”. Nu au lipsit din programul Capitalei Culturale nici recitalurile lui Goran Bregovici şi Julio Iglesias. (Material de Madalina Cerban)

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis:

La 28 decembrie2007 președintele Traian Băsescu i-a conferit lui Iohannis Ordinul național „Steaua României” în grad de cavaler, cea mai înaltă distincție oferită de statul român.[12]

Si a trait el linistit asa, nestiut de mai nimeni in afara de sibieni, pana prin 2009, cand ne trezim ca-i propus premier de catre PNL dar si de … PSD, PC și UDMR. Ocazie cu care se afla ca:

MIMAREA DIVERSITATII: atat KLAUS JOHANNIS cat si LUCIAN CROITORU sunt MASONI…

Nu iese atunci premier, fiind scos probabil de papusari doar cat sa se obisnuiasca romanii cu figura lui. Se intoarce deci in Sibiu si iar mai sta linistit, dar deja mai cunoscut. Pana in 2014.

Sa discutam acum oleaca de episodul Crin Antonescu.

Dupa cum stiti, evreul Niels Schnecker e mason:

Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis…

Si ne trezim cu el:

Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale din 2014

Doar ca in februarie 2014 aflam ca:

Niels Schnecker nu mai este strategul lui Crin Antonescu. Ce ascunde CV-ul său

Pe vremea aia Crin figura a fi pe cai mari, aproape sigur viitor presedinte al Romaniei candidand din partea USL si multi s-au intrebat ce i-a venit lui Niels? Ei bine, consider ca nu gresesc presupunand acum ca ultimul deja stia ce se va intampla. Caci la scurta vreme Crin Antonescu se sinucide politic, lasandu-i locul lui Johannis, PNL rupe USL si face ACL cu … PDL. Apoi PDL dispare ocupand PNL-ul si-l baga la inaintare pe neamt, care intre timp devine presedinte.

 

PAPUSARII MARIONETEI

Iata un pasaj din ceea ce scria pe facebook, despre mitingurile din 2014, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, un sustinator al lui Traian Basescu si al Elenei Udrea:

Eu cred ca oamenii s-au saturat de revolutiile ploiestene, care le-au tot fost servite si pe care le-au tot inghitit pana au ajuns in sapa de lemn, “revolutii” care au lucrat doar pentru profitori (ca si cei de care spun). E nevoie de simboluri si valori, de recuperarea credintei si istoriei, de spiritul si lucrarea familiilor si comunitatilor, de cuvantul statornicie. De aceea eu sunt crestin-democrat, dar si national-taranist. Ati auzit-o pe Macovei, Preda, Papahagi, chiar Cartarescu sau Liiceanu vorbind despre Dumnezeu, despre monarhie, despre pamant si taranul roman, despre credinta? Eu nu! Nici despre modelele noastre istorice, despre sfinti si martiri, eroi si mosteniri. Dreapta nu este revolutionara, nu taie capete, nu face huliganism, nu experimenteaza folosindu-se de slabiciunile si sentimentele gregare ale poporului. Mi-e dor de Petre Tutea si Ioan Alexandru! Ei, Monica Macovei si Soros-ul asta fac, provoaca si lasa in urma numai praf si pulbere, pe cadavrul istoriei, pentru ca nu au suflet. Ce credeti ca i-ar fi spus Ioan Alexandru Monicai Macovei? Purta aproape tot timpul o cruce in mana.

Cititi mai multe la:

Aurelian Pavelescu, despre protestele de sâmbătă: S-au făcut pe modelul MAIDANULUI ucrainean. Macovei şi SOROS vor să lase în urmă numai praf şi pulbere, pe CADAVRUL istoriei

La inceputul lui 2015 Klaus Johannis declara:

“Europenizarea completă a României este un obiectiv principal al mandatului meu”

In octombrie 2015 Sandra Pralong, consilierul presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, spunea apasat că oamenii adevărați nu au nevoie de religie, pentru că aceasta ar forma „docili, adică obedienți, timorați, asistați și slugarnici”:

„Nu cred că predarea religiei este treaba şcolii, ci a familiei şi/sau a Bisericii. Religia înseamnă dogmă, iar dogma împarte oamenii în „buni” (cei care cred ca noi) şi „răi” (cei care cred în alte dogme), or, asta este exact ceea ce şcoala nu trebuie să facă! Mai ales într-o lume globală şi multiculturală, şcoala nu trebuie să împartă oamenii în tabere, în funcţie de religie sau crez, etnie, rasă sau de alte atribute care nu ţin de caracterul omului, ci, dimpotrivă, şcoala trebuie să formeze caracterul! Ce fel de caracter? Aici intervine politicul: vrem o naţie de oameni liberi care gîndesc independent, sînt autonomi, creativi şi întreprinzători, sau, dimpotrivă, vrem oameni docili, adică obedienţi, timoraţi, asistaţi şi slugarnici, pe care să-i putem controla?

Pentru a forma oameni adevăraţi, şcoala nu are nevoie de religie, ci de acele valori care modelează spiritul, iar acestea sînt valori universale, care transcend o anume religie şi sînt comune tuturor”

Sandra Pralong (nume complet, Sandra Marilyn Andreea Budiș) este un autor, politolog și activist civic. Emigrată din România în timpul regimului comunist, s-a întors după Revoluția din 1989 pentru a înființa așezământul român al Fundației Soros pentru o societate deschisă:

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

La finalul lui 2015, dupa Colectiv, ce strigau tinerii frumosi si liberi ce navalisera pe strazi? Exact ceea ce se indicase in 2014:

“Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.”

Dupa manifestatiile de strada si caderea lui Victor Ponta, guvernul a fost acaparat pe fata si in totalitate de oamenii lui George Soros. Sa ne amintim cronologia:

Pe 30 octombrie a fost teribilul incendiu de la “Colectiv”.

Imediat Guvernul decide 3 zile de doliu national.

In laboratoarele facebook se pregateste revolta. Revolta ajunge in strada. Inginerie sociala marca Soros:

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

Aceeasi inginerie care l-a propulsat in functia de presedinte si pe Klaus Joahnnis.

Strada striga de toate, nimic insa din ceea ce conteaza:

CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriva legii Big Brother (inclusiv impotriva oricarui document cu cip), impotriva legii Antonescu si cand vor renunta la ura anti ortodoxa. CACI DOAR ASTA INSEAMNA SCHIMBAREA REALA

Mesajul principal e anti ortodox:

Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA

Pe 4 noiembrie Guvernul Ponta demisioneaza.

Pe 5 noiembrie ni se spune neoficial cine va fi noul premier:

EurActiv.com: Fostul comisar european Dacian Ciolos va fi noul premier al Romaniei

Consilierii presedintelui Klaus Johannis stabilesc cine e societatea civila care reprezinta strada si o invita pe 6 noiembrie la Cotroceni:

Cine sunt cei 20 care au reprezentat societatea civilă la consultările de la Cotroceni

Sa nu uitam, consilierii fiind cureaua de transmisie intre societatile lui George Soros si presedintele marioneta. Care societate civila invitata la Cotroceni se afla tot sub patronajul lui George Soros:

Iohannis a chemat la consultari ONG-urile şi asociaţiile finanţate de George Soros, direct sau indirect, adică oamenii sistemului

Si ce i-a cerut societatea asta civila presedintelui Klaus Johannis? Intre altele:

întărirea DNA şi a Parchetelor prin oferirea posibilităţii tehnice de a efectua interceptări, pentru a nu ma depinde de tehnica SRI;

dizolvarea comisiilor SRI şi SIE;

Sorin Ioniţă, Liviu Mihaiu, Cristina Guseth, Nicuşor Dan, printre participanţii la consultările de la Cotroceni cu societatea civilă

Pe 8 noiembrie incep sa apara in mass-media articole de tipul:

Strada şi-a făcut datoria. Strada poate să se retragă
Mitingul se sparge.

Pe 10 noiembrie presedintele anunta ca l-a desemnat pe … Dacian Ciolos prim ministru.

Cititi va rog mai multe la:

DACIAN CIOLOS – varful ice bergului produs de SOROS MAIDAN. Ce-o fi insa ascuns sub apa?

Cititi va rog si:

“SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani…

Apoi au urmat alegerile parlamentare din 2016 si la foarte scurta vreme miscarea #rezist, adica … aceiasi:

De BUNA VESTIRE, lepadatii vor face MITING ANTI NATIONALISM in PIATA VICTORIEI. Vor cere GUVERN UNIC EUROPEAN…

Iar in august 2017:

KLAUS JOHANNIS vrea ca autoritățile să-i onoreze doar pe LUPTATORII ANTICOMUNISTI ce sunt modele pentru o societate deschisa, pentru o Europa Unita / Adica NICIUN ROMAN ORTODOX

Ce va urma?

 

PRECIZARE:

Da, PSD este CIUMA ROSIE. Pentru ca e rosu, adica de stanga. Si pentru ca este o ciuma pentru aceasta tara, ca orice de stanga de fapt. Iar blogul saccsiv si portalul OrtodoxInfo a scris mai mult pe tema stangii decat toate celelalte site-uri anti sistem sau “anti sistem” luate la un loc. A realelor probleme ale stangii.

Specialistii in inginerii sociale au reusit insa in Romania o adevarata performanta. Au restrans in ochii norodului conceptul de stanga strict la PSD si au numit ca fiind de dreapta PNL-ul, presedintele Klaus Johannis si “societatea civila” reprezentata de ONG-urile sforarite de George Soros. Iar dreapta reala, adica ortodoxa si nationalista au numit-o extremista. Cumplitul adevar este insa ca si PNL-ul si presedintele Klaus Johannis si “societatea civila” sunt tot rosii. Culmea, chiar mai rosii decat … PSD-ul.

Sigur, incepatorii vor citi uluiti aceste ultime randuri, caci in mintea lor chiar nu

este deloc clar ce reprezinta de fapt doctrina stangii, de la infiintarea ordinului illuminati si revolutia franceza si pana la iminenta NOUA ORDINE MONDIALA. Ii rog sa inceapa un studiu citind:

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCĂ. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

Asa ca, revolutia #rezist nu este o manifestare a dreptei impotriva stangii. Pentru ca papusarii din spatele #rezist sunt cei mai de stanga.

Si nu este nici macar o revolutie a corectilor impotriva hotilor. Iar cine isi inchipuie ca George Soros si marionetele sale din iubire de Biserica si neam orchestreaza toate acestea, inseamna ca doarme adanc in ghete.

Din pacate insa, multi si dintre fratii nostri ortodocsi se lasa pacaliti. Caci zic ei: “PSD-ul fura, iesim si noi in strada”.

De parca ceilalti n-au furat. Si nu-i vorba doar de furat. Caci in absolut toate chestiunile esentiale pentru sistem, de la vaccinare si pana la buletinele cu cip, absolut toate partidele parlamentare sunt la unison.

Asa ca nu inteleg de ce sa iesi in strada doar impotriva PSD-ului si nu impotriva intregii clase politice. Si mai ales, de ce sa te alaturi in strada unor actiuni ale unor satanisti? Altfel nu poti iesi in strada?

 

In concluzie:

“Societatea civila” si manipulatorii #rezist nu ies in strada impotriva PSD. Doar spun ca ies impotriva PSD, motivand ca PSD-ul fura. N-o sa-i vedeti insa in strada impotriva legii vaccinarii obligatorii cerute de Guvernul PSD-ist Tudose:

PSD – CIUMA ROȘIE ne atacă la copii: PREMIERUL MASON Tudose vrea ca PĂRINȚII ANTI VACCIN să fie DECAZUȚI DIN DREPTURI

N-o sa vedeti la ei placarde despre coruptia din afacerea cu vaccinuri:

TRIADA: Producatori de vaccinuri – Adrian Streinu Cercel – Antena 3. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine …

Iar a piui macar ceva impotriva buletinelor biometrice nici nu intra in discutie:

Proiectul de lege pentru noile cărți de identitate cu cip a trecut de Senat. Marii duhovnici: Nu mai luați niciun document nou

Pentru ca agenda lor de lucru este cu totul alta. Au creat acest “#rezist anti PSD” fix din acelasi motiv pentru care au generat “revolutia anti PSD” de dupa Colectiv. Repet, insa, din pacate lor li se alatura multimi de tefelisti cu mintea full de toate mizeriile new age ale Pamantului, care atata timp cat au balast in cap, n-au cum sa priceapa ca sunt manipulati. Si de parca n-ar fi de ajuns, mai vin langa ei si unii frati uluitor de naivi, ce gandesc ca toata treaba se limiteaza la “PSD – hoti”

Cititi va rog si:

De ce aceasta VOMA POLITICA? Cititi acest text si veti intelege mai bine …

 

UPDATE 2019

Ce n-am scris in articolul de atunci:

Klaus Iohannis este luteran:

Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manastirilor. Episcopi femei. Cler homosexual

Evreul mason Adrian Thiess s-a ocupat cu supravegherea din umbră a campaniei lui Klaus Iohannis. Apoi, in noiembrie 2014, Marea Lojă Națională Română sublinia in comunicatul sau:

Salutăm cu entuziasm victoria Președintelui ales Klaus Iohannis.

[…]

Mai mult ca niciodată, așteptăm cu încredere ca Președintele Klaus Iohannis să călăuzească, în al 26-lea an după Revoluție, această nouă Revoluție pașnică, a modernizării și transformării României.

In 2016, Klaus Iohannis declara despre modificarea Constitutiei in legatura cu definirea familiei:

Sunt adeptul tolerantei, este gresit sa mergem pe calea fanatismului religios

In mai 2017, Klaus Ioahnnis declara:

Eu sunt de părere că vaccinarea trebuie să fie obligatorie.

Cititi va rog si:

KLAUS JOHANNIS vrea ca autoritățile să-i onoreze doar pe LUPTATORII ANTICOMUNISTI ce sunt modele pentru o societate deschisa, pentru o Europa Unita / Adica NICIUN ROMAN ORTODOX

Romania papusarilor lui KLAUS JOHANNIS: Aruncati la cos NATIONALISMUL. El este EXTREMISM DE DREAPTA. Si aruncatisi ORTODOXIA cu tot cu SFANTUL INCHISORILOR. Asta ii invata pe cetatenii Clujului CENTRUL CULTURAL GERMAN si ELIE WIESEL intr-o expozitie itineranta

Klaus Iohannis vrea neaparat Big Brother

https://saccsiv.wordpress.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: