Guvern asimptomatic peste popor contemplativ!

28 iul.

România are prea mulți asimptomatici în pozițiile de decizie și conducere. Nu bătrânii, nu asistații sociali, nu femeile gravide sau copii sunt prea mulți, ci asimptomaticii care infectează țara cu prostie, impostură, cu liberalism-dictatorial!

Epidemia liberalismului a devenit principala boală care macină România: de la economie, la sănătate, de la educație, la credință! Însă, dincolo de toate, cu foamea căpcăunilor din poveștile de speriat copiii, PNL distruge încrederea și speranța în ziua de mâine.

Este greu de imaginat o altă țară, alta decât România, în care un guvern rămâne la putere după cinci luni în care și-a bătut joc de absolut orice.

Sub guvernarea Iohannis-PNL, românii nu mai au dreptul la sănătate, la educație, la credință, pentru că, prin legi abuzive și neconstituționale, românilor le-au fost anulate drepturile și libertățile.

OPRIȚI NEBUNIA DIN ROMÂNIA!

România este condusă de un guvern asimptomatic, purtător al microbului prostiei, imposturii, trădării, vânzării. Singurul guvern din lume care acționează, zi de zi, împotriva propriului popor.

Poporul? La rândul său este simptomatic, dar la debut. După 30 de ani, infecția cu virusul dreptății este doar în prima etapă, contemplativ-indiferentă, până la etapa reacției fiind necesare alte decade. Și uite cum românii confirmă legenda mămăligii în care trebuie să mestece forțe din exterior pentru ca să explodeze.

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: