Radu Tudor, ode în direct pentru Raed Arafat: “Din martie până astăzi, dormiți patru, cinci ore pe noapte… Deciziile luate sunt impresionante” Citeşte întreaga ştire: Radu Tudor, ode în direct pentru Raed Arafat: “Din martie până astăzi, dormiți patru, cinci ore pe noapte… Deciziile luate sunt impresionante”

3 aug.

Raed Arafat: Dacă populația nu înțelege măsurile riscul e să apară ...

 

 

 

La Antena 3, duminică seară, moderatorul Radu Tudor, coleg cu Arafat la conducerea Fundației SMURD, l-a felicitat, lăudat și complimentat pe Raed Arafat pentru munca sa din ultimele cinci luni. În schimb, ministrul Nelu Tătaru a fost taxat de realizatorul emisiunii, după experimentul de la Digi legat de DSP.

“O să facă anunțuri cruciale. Dialog sincer, deschis și așteptat”, și-a început duminică Tudor emisiunea cu Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Am văzut deciziile pe care le-ați luat în perioada asta. Cinci luni, șase luni, aproape… Deciziile luate la Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă sunt absolut impresionante. E un volum uriaș de… Radu Tudor: Întrerupt de Arafat: ”Un volum uriaș de muncă în cadrul Centrului de Comandă… De care râd unii”. ”Râd cei care nu cunosc”, i-a dat replica moderatorul.

Atac la adresa lui Nelu Tătaru

Radu Tudor a simțit că e momentul potrivit pentru a face niște precizări. Și asta după ce, vineri seară, Raed Arafat a fost invitatul unei emisiunii la Digi24. Iar jurnaliștii de acolo au făcut un experiment în direct: au sunat la DSP București, unde, timp de 30 de minute, nu a răspuns nimeni la telefon. ”Nu vreau să vă introduc în discuția asta, dar vreau să fac o precizare. Am apreciat foarte mult activitatea ministrului Nelu Tătaru de până acum și am spus-o în mod public. Dar sunt extrem de dezamăgit de faptul că după cinci luni, Direcțiile de Sănătate Publică au în continuare probleme uriașe și că eforturile ministerului nu se concentrează pe întărirea acestor DSP-uri. Nu se poate…”, a spus Radu Tudor.

Am sunat două zile la rând la DSP și nu mi-a răspuns nimeni în luna martie. Să avem în luna iulie aceeași realitate… Nu se poate! Dacă ești ministru, dacă ai un prim-ministru care te ascultă, dacă ai alți miniștri care te ascultă, găsiți resurse și măriți schema de la DSP. Radu Tudor, moderator: Pratic, în mod corect, Radu Tudor a atras atenția că DSP-urile aparțin de Ministerul Sănătății. De trei ori a încercat Arafat să-l oprească în timpul monologului său, dar Tudor nu l-a lăsat să intervină. Într-un final, a reușit: ”Aici vreau să subliniez un lucru, nu să-i iau apărarea ministrului…”, dar Tudor l-a blocat imediat: ”DSP-urile nu sunt la Interne, la dumneavoastră, ci sunt la Sănătate”. “Dormiți patru-cinci ore pe noapte…” După câteva explicații ale lui Arafat, Tudor a încheiat emisiunea apoteotic: ”Dacă eu văd că dumneavoastră, din martie până astăzi, dormiți patru-cinci ore pe noapte și eu oricând vă sun, la 1 noaptea sau la 6 dimineața, sunteți disponibil…. Dacă se poate să faceți așa ceva, da, și vorba românului sunteți încă în picioare, cred că o pot face și alții. E puterea exemplului!”.

Vă doresc sănătate și multă putere să puteți să rezistați într-o perioadă atât de complicată. Avem mare nevoie de reziliența și de forța dumneavoastră, domnule secretar de stat, Raed Arafat.
Citeşte întreaga ştire: Radu Tudor, ode în direct pentru Raed Arafat: “Din martie până astăzi, dormiți patru, cinci ore pe noapte… Deciziile luate sunt impresionante”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: