Raed Arafat are legături puternice cu oamenii lui Dan Voiculescu: Medicul, apărat de asociatul Radu Tudor!

3 aug.

Radu Tudor, Ode în Direct Pentru Raed Arafat: “Din Martie Până ...
DNA nu poate cerceta activitatea unei fundatii. De altfel nici o institutie a statului cu atributii de control financiar nu are ce cauta acolo. Fundatiile si ONG-urile, care sunt prin statut organizatii non-profit au obligatia de a depune un raport anual la fisc cu veniturile si cheltuielile din care sa reiasa ce marja de profit au avut. Si se vor impozita de catre stat doar in cazul in care profitul trece de…, am impresia, 10%. nu mai stiu exact procentul. Acuma ziceti si voi. Care-i prostul sa duca acte cu profit la fisc? Tot prin lege ong-urile si fundatiile nu pot fi vertificate de institutiile statului ca un srl, ele functionand pentru ajutorarea oamenilor sau ce obiect de activitate isi vor fi trecut pe statut. statut care se inscrie si se aproba de catre o judecatorie. O fundatie sau un ong nu vor fi regasite niciodata la Registrul Comertului pentru ca acestea se inscriu la Registrul ONG-urilor de la Judecatoria de pe raza localitatii pe care se infiinteaza. Practic, printr-un ong sau o fundatie se pot spala foarte multi bani. luati exemplul ong-urilor care se ocupa de bunastarea javrelor comunitare. nu le poate cere nimeni socoteala cati bani au incasat, unde i-au folosit, etc. asta nu inseamna ca nu sunt si fundatii care merita tot respectul si care chiar se bat pentru a obtine rezultate in ceea ce-si propun. din pacate, astfel de ong-uri se lupta cu morile de vant, pe cand jidogiile care vor sa profite au castiguri grase, nefiscalizate si necontrolate de nimeni.
Chiar dacă ancheta privitoare la tragedia de la lacul Siutghiol este în plină desfăşurare, jurnaliştii de casă ai lui Dan Voiculescu
se grăbesc să sară în apărarea lui Raed Arafat, secretarul de stat pentru situaţii de urgenţă din cadrul Ministerului de Interne.O posibilă explicaţie pentru atitudinea Antenelor stă şi în legăturile dintre medicul Raed Arafat şi oamenii lui Voiculescu. Jurnaliştii de la reportervirtual.ro scriu că unul dintre realizatorii de la Antena 3, Radu Tudor, face parte dintr-o fundaţie creată de Arafat care practic se foloseşte de numele SMURD.

Imediat după tragedia de pe lacul Siutghiol, Raed Arafat, secretarul de stat pentru situaţii de urgenţă, s-a dus în studioul Antenei 3, unde jurnaliştii de casă ai lui Dan Voiculescu s-au grăbit să sară la gâtul tuturor celor care îndrăzneau să îşi pună întrebări în legătură cu modul în care a fost gestionată operaţiunea de salvare a celor patru membri ai echipajului SMURD.
De altfel, a devenit un obicei ca după fiecare tragedie soldată cu pierderi de vieţi omeneşti, Arafat să meargă la Antena 3 deşi mult mai logic ar fi să organizeze o conferinţă de presă. Acest lucru nu mai este însă surprinzător dacă ţinem cont de faptul că postul de televiziune al lui Dan Voiculescu s-a folosit ani la rând de imaginea lui Arafat în războaiele politice purtate cu duşmanii mogulului.

Unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai medicului Raed Arafat s-a dovedit a fi jurnalistul Radu Tudor. Acesta a făcut adevarate crize de isterie în studioul Antenei 3 şi i-a înfierat pe toţi cei care au îndrăznit să ceară explicaţii.

”Încearcă să speculeze politic mizerabil, sub orice critică, peste orice limită a suportabilului, o tragedie care s-a întâmplat la Constanța spunând că Raed Arafat trebuie să zboare, nu se poate, el e principalul vinovat. Genul acesta de execuții se făceau în perioada comunistă, dacă murea o vacă îl arestau pe șeful de fermă. Un om responsabil de un sistem să fie indicat vinovat pentru că nu a pornit un motor mi se pare noaptea minții. Atunci când îl judecăm pe Raed Arafat cu bune și cu rele, atunci când apare un incident de genul acesta ei se fac că uită miile de vieți salvate.”, a spus Radu Tudor în cadrul unei emisiuni.

Potrivit jurnaliştilor de la reportervirtual.ro, legăturile dintre Raed Arafat şi omul de casă al lui Dan Voiculescu este una profundă. Astfel, Radu Tudor este membru în Consiliu Director al Fundaţiei pentru Smurd, ONG controlat de Raed Arafat.

Sigla Fundaţiei se găseşte şi pe site-ul oficial al serviciului de stat Smurd. Acolo oamenii sunt îndemnaţi să îşi direcţioneze 2% din impozite către Organizaţia Non-Guvernamentală controlată de Arafat şi Radu Tudor.

Home

Publicitate

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: