„Să protejăm brutele”, noul program guvernamental Iohannis-PNL!

5 aug.

Că PNL execută pe placul demenților din afara României, nu mă mai surprinde. Însă, sunt două aspecte cu care nu am cum să mă împac: 1. Complicitatea PSD! și 2. Trădarea presei de la București!

Nu sunt bani pentru alocațiile copiilor, pentru pensii, pentru spitale și educație, adio! Însă, guvernarea Iohannis-PNL manifestă o permanentă preocupare pentru cei care acționează împotriva României și a românilor. Ultima problemă dezvăluită, la aproape o lună de zile de la momentul oficializării, este grija guvernului pentru pedofili, adică pentru cei care agresează sexual copiii!

Prin urmare, Guvernarea Iohannis-PNL a lansat pe tăcute, varianta soft pentru „noaptea ca hoții”, un nou program guvernamental: „Să protejăm brutele”, în cazul concret pedofilii!

Programul de demolare a României funcționează! PNL se preocupă zi de zi de asta și caută soluții pentru a-și îndeplini cu succes, cât mai rapid, proiectul!

În sesizarea Guvernul României formulată de Prim-ministru, adresată Curții Constituționale a României (CCR), se arată că modificările aduse de Camera Deputaților la Codul Penal „poate ridica probleme (…) întrucât instituie un tratament discriminatoriu”, „în sensul instituirii imprescriptibilității răspunderii penale pentru faptele de viol și act sexual cu un minor”. (vezi sesizarea la finalul textului)

Adică, în gândirea Iohannis-PNL, prin această soluție se impune arbitrariu și discriminarea „față de persoanele care săvârșesc infracțiunile de viol sau act sexual cu un minor”.

SĂ TRADUCEM: prin formularea „poate ridica probleme”, guvernul nu face decât să testeze atenția CCR și să își ia un colac de salvare, pentru că „poate” nu sunt probleme!

Apoi, grija manifestată de guvern pentru nenorociții care distrug viețile copiilor și femeilor, arată tragedia în care se află România sub Iohannis-PNL! Un guvern incapabil să protejeze și să găsească copii dispăruți, în primul rând pentru că nu este preocupat să facă îi găsească!

Nu în ultimul rând, se cască o prăpastie între atenția cu care Iohannis-PNL tratează problemele grave, imediate, ale țării, și grija pentru protejarea celor care produc tragedii. Vă dau doar câteva cazuri: #Colectiv #Caracal #Unifarm !

Pe logica impusă de Iohannis-PNL, cu grava complicitate a PSD, mă întreb dacă guvernarea nu pregătește românilor un program de genul „Primul viol” sau „Pedofilia între lapte și corn”.

https://i2.wp.com/dantomozei.ro/wp-content/uploads/2020/08/Sa-protejam-brutele.jpg

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: