Umilinţă totală pentru Iohannis! Ciutacu: Bre, ești în firea ta? Ce l-a iritat maxim pe jurnalist !

6 aug.

Umilinţă totală pentru Iohannis! Ciutacu: Bre, ești în firea ta? Ce l-a iritat maxim pe jurnalist

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a enervat la maxim după o declaraţie făcută de preşedintele Iohannis. Şeful statului a fost întrebat, miercuri, despre o situaţie extrem de volatilă care afectează în aceste zile România.

În conferinţa de presă pe care a susţinut-o miercuri, 5 august, preşedintele Iohannis a fost întrebat şi despre situaţia clanurilor interlope, în urma crimei care a zguduit Bucureştiul.

“Este un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare, dar în același timp putem să vedem că există o preocupare serioasă și intensă și la Interne și la marile Parchete și la ministerul Justiției.

Însă trebuie să vedem lucrurile așa cum sunt. Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani. Sau dacă vreți să fiu mai concret și mai acid politic, să ne amintim cu tristețe, că altfel nu pot să îmi amintesc de cei 3 ani de guvernare PSD, în care PSD-ul a încercat cu toată forța să distrugă legile Justiției, să pună cizma pe gâtul Justiției din România, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiți. Asta se vede acum pe străzi.

Actualul Guvern vine cu măsuri, dar când ajunge în Parlament este aceeași majoritate PSD-istă care încă se opune la reformele necesare în domeniul Justiției. Asta nu ne face să ne oprim. Vom merge mai departe și vom găsi soluțiile care se cuvin pentru a pune lucrurile la locul lor, pentru ca infractorii să fie la pușcărie și oamenii cinstiți să fie apărați de instituțiile statului, nu invers cum din păcate am avut tendința în anii de guvernare PSD-istă.”, a fost răspunsul dat de şeful statului.

“Mai ai să zici că a ieșit Dragnea de la Rahova un pic, a trecut strada la adăpostul întunericului”

Jurnalistul Victor Ciutacu a luat foc la auzul acestor declaraţii. “Bre, nea Roboate, ești în firea ta?”, a fost mesajul dur pe care i l-a transmis realizatorul România TV lui Iohannis.

“Deci Ciuma Roșie e de vină că s-a înfipt Pian în stilet. Bre, nea Roboate, ești în firea ta?

Mai ai să zici că a ieșit Dragnea de la Rahova un pic, a trecut strada la adăpostul întunericului și, profitând de momentul de reverie al interlopului de treabă, l-a crestat la femurală cu șuriu’ confecționat artizanal la atelierul auto, până să-i ia Alexandreasca memorabilul interviu de chin, de dor și de jale”, a fost mesajul lui Victor Ciutacu pentru preşedintele României.

https://www.capital.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: