Purtarea măștii înseamnă ștergerea identității persoanei !

11 aug.

117334019_3183818491734003_9222810459497107382_n

În piesele de teatru din antichitate actorii purtau o mască, în conformitate rolul jucat, numită persona. De aici au derivat termenii personaj și persoană. În psihologie persona reprezintă acea parte a ființei noastre pe care o arătăm celorlalți, adică ”masca” noastră socială.

De aici putem deduce că înfățișarea, chipul, fizionomia, reprezintă identitatea noastră în cadrul comunității, al colectivului în care ne desfășurăm activitatea și în societate în general. Este factorul determinant pe baza căruia suntem recunoscuți, memorați și prin care realizăm interacțiunile cu ceilalți oameni.

De aceea prin purtarea măștii anti-Covid, personalitatea, individualitatea noastră și a celorlalți este ștearsă și interacțiunile sociale sunt îngreunate. Dacă ne întâlnim cu un cunoscut, un vecin, un prieten sau un fost coleg de școală, nu îl vom mai recunoaște. Nu ne vom mai putea face prieteni și relații noi, pentru că nevăzându-le chipul nu îi putem memora și nu îi putem recunoaște la o întâlnire ulterioară. Din experiența ultimelor luni am constatat că atunci când poartă mască, oamenii sunt mult mai reci, suspicioși, distanți și comunică mult mai puțin, mai ales că, pe lângă purtarea măștii se mai adaugă și tâmpenia numită ”distanțare socială” și teama irațională de îmbolnăvire.

Acesta este motivul pentru care Oculta Globalistă insistă atât de mult pe purtarea măștilor și distanțarea socială. Scopul real este acela de a anula persoana din om, persoană creată după ”chipul și asemănarea Lui Dumnezeu” și înlocuirea ei cu un număr unic, un ID, stocat într-un cip sau un calculator. Prin anularea persoanei se distruge și coeziunea socială, colectivitatea, societatea și omenirea văzută ca un organism unic. Prin procedeul alchimic ”solve et coagula” cabaliștii vor să atomizeze popoarele și națiunile și să reconstruiască umanitatea după modelul bolnav și satanic din mințile lor, în care oamenii trăiesc izolați fizic unii de alții, comunică și își desfășoară activitatea doar prin intermediul tehnologiei, în timp ce sunt atent supravegheați de ochiul Atotvăzător al Marelui Frate, fiind reduși la stadiul de baterii într-un Matrix global, având ca unică menire să asigure puterea nelimitată și nemurirea celor bogați.

Sursa: dantanasescu.ro

Ceva nu e în regulă cu purtatul măștilor, de se pune atâta presiune pe oameni.

Obligația de a purta botniță este o ofensă gravă adusă demnității umane.

Pentru botnițari:

Purtând mască respiri foarte puțin oxigen. Creierul este cel mai mare consumator de oxigen și orice lipsă a acestuia provoacă daune ireversibile.

https://romaniacolonieexploatata.wordpress.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: