Coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității !

11 aug.

corporations-control-the-world-1

Vă mai amintiți că pe la începutul isteriei globale cu coronavirusul, Donald Trump spunea că totul este o diversiune a Democraților care fac parte din așa-numitul „Deep State”? Cam tot la acea vreme, prin luna martie, Vladimir Putin avea o teorie asemănătoare declarând că isteria declanşată de noul coronavirus ar fi o lucrătură venită din afara Rusiei, menită să creeze panică în rândul cetățenilor.

Isteria declanşată de noul coronavirus în Rusia este rezultatul unor informaţii provocatoare false venite din străinătate, a declarat miercuri preşedintele rus Vladimir Putin într-o reuniune cu membri ai guvernului de la Moscova, potrivit DPA, TASS şi RIA Novosti.

Potrivit FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei/ex-KGB), informaţiile provocatoare din media cu privire la ameninţarea legată de coronavirus în Rusia vin de peste graniţă cu scopul de a semăna panică în rândul populaţiei, a afirmat preşedintele rus.

„În ceea ce priveşte aceste fake news provocatoare, FSB raportează că ele provin în principal din străinătate. Scopul lor este clar – să semene panică în rândul populaţiei. Singura modalitate de a le combate este de a le furniza oamenilor o informaţie completă şi veridică”, a spus Putin, citat de RIA Novosti. „Aceste false informaţii provocatoare … sunt organizate în special în străinătate”, a insistat şeful statului rus , în acord cu linia Kremlinului că pentru orice lucru rău care se întâmpla în Rusia de vină este „străinătatea” şi „agenţii ruşi ai Departamentului de Stat şi CIA” (aşa sunt numiţi reprezentanţii opoziţiei şi media independente), conform unor observatori independenţi.

Sursa: Agerpres

Întrebarea este, de ce apoi, atât Trump, cât și Putin, s-au sucit, adoptând scenariul oficial dictat de Oculta Globalistă și au impus restricțiile draconice pentru populație copiate, cu mici excepții, de țările din întreaga lume?

Colonelul Vladimir Vasilievici Kvachkov, membru al Direcției pentru Informații, Serviciul Secret al Armatei Ruse și Spetsnaz, Forțele Speciale Ruse, a acordat un interviu canalului Studiya Rubezh care a făcut să sară de pe scaun jumătate din lume și care a generat controverse din partea multor guverne.

Un interviu în care colonelul analizează fiecare aspect fundamental al fenomenului coronavirusului și în care dezvăluie adevăratele obiective perturbatoare ale pandemiei, conform tezei sale. Mai jos este un extras din interviul său:

„Fenomenul coronavirus nu este pandemic. Este o operațiune strategică globală. Există o comandă și muncă a puterilor care operează din culisele lumii pentru a prelua controlul umanității! Aici este ținta coronavirusului. Avem atât de puțină credință în Dumnezeu și cu atât mai puțin în existența Satanei care este dușmanul neamului uman. Deci, obiectivul puterii financiare și sioniste din culise este reducerea populației lumii. Este ideea lor fixă. Ei cred că sunt prea mulți oameni pe lume. Ar trebui să existe o sută de milioane de oameni ca ei și un maxim de un miliard pe pământ pentru a-i servi. Abia atunci vor putea trăi din belșug pe pământ. Pentru că noi oamenii din lume suntem prea mulți pentru aceste puteri din culise. Acesta este motivul pentru care coronavirusul și criza financiară care a apărut aproape imediat, sunt indisolubile legate între ele.

Există diferențe în constituții, aplicate sau nu, acesta este un lucru diferit. Cu toate acestea, există unele drepturi politice cu care oamenii sunt obișnuiți și cred că vor fi pentru totdeauna. Prima încercare de a scoate aceste drepturi de la oameni a avut loc pe 11 septembrie 2001. Nu mulți oameni își amintesc acest lucru, că după așa-numitul atac asupra turnurilor WTC, la Pentagonul din SUA, a fost declarat războiul global împotriva terorii… Acum au avut nevoie o altă scuză mai mare de preluare a controlului împotriva umanității. Așa că au inventat coronavirusul”.

Surse: dantanasescu.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: