DICTATURA POLITICO-MEDICALA!

11 aug.

Medicii cumpărați au habar că se plănuieşte falimentarea României? De ce sunt complici la distrugerea ei?

Mulți dintre ei sunt amenințați, așa că preferă să meargă înainte cu farsa. Nu au nici o picătură de sânge românesc. Asta dovedesc!

„România normală” în care suntem îmbotnițați „legal”, pretutindeni, iar copiii obligați să învețe „educație sexuală” mascați!

Se pregătește peste tot legea vaccinării obligatorii doar că, se vedeți: Corporațiile Farmaceutice NU vor putea fi trase la răspundere pentru pacienții care vor suferi reacții cauzatoare de moarte și nici pentru eventualele efecte secundare pe care cei vaccinați anti-Covid-19 le-ar putea suferi în următorii ani.

Și nu vorbim despre Teoria Conspirației, ci despre ceea ce se petrece acum în lume; adică despre înțelegerile care se semnează deja între Corporațiile farmaceutice și statele lumii. Iată ce ne relatează ActiveNews.ro:

Corporația farmaceutică AstraZeneca a primit protecție împotriva viitoarelor cereri de răspundere pentru viitorul său vaccin împotriva COVID-19 din partea majorității țărilor cu care a încheiat până acum acorduri de aprovizionare.

În timp ce 25 de companii testează vaccinuri pe oameni și se pregătesc să imunizeze milioane de persoane după ce vor dovedi eficacitatea produselor, s-a pus întrebarea cine va plăti pentru eventualele cereri pentru compensații în cazul unor efecte secundare, acesta fiind un subiect dificil în negocierile referitoare la livrări. ”Aceasta este o situație unică, în care noi, în calitate de companie, nu ne putem asuma riscul dacă…în patru ani vaccinul are efecte secundare”, a declarat Roud Dobber, reprezentant al conducerii companiei farmaceutice.

”Pentru majoritatea țărilor este acceptabil să își asume riscul, deoarece este interesul lor național”, a mai arătat Dobber, adăugând că Astra și autoritățile de reglementare au ca prioritate siguranța și tolerabilitatea. El nu a menționat însă țările care au semnat aceste acorduri.

Oficialii UE au declarat că răspunderea pentru produse a fost printre punctele controversate ale eforturilor europene de a asigura oferte de aprovizionare pentru potențialele vaccinuri destinate Covid-19 de la Pfizer, Sanofi și Johnson&Johnson.

Iată că realitatea arată tot mai rău. Se minte grosolan, la nivel internațional, cu privire la Pandemia cu Coronavirus, se menține panica la cote ridicate, cu premeditare, se pregătesc să ne bage pe gât vaccinarea obligatorie, iar după aceea nu va răspunde nimeni pentru efectele secundare ale unor vaccinuri pe termen lung.

În cel mai bun caz, va răspunde țara care le-a achiziționat, nu corporația care le-a produs. Ce înseamnă că răspunde țara? Înseamnă că eventualele despăgubiri vor fi plătite de noi toți celor afectați de vaccin, din asigurările medicale sau din împrumuturile pe care le va lua guvernul și pe care le vor purta în cârcă generațiile care vin.

Vă place? Totul se face pentru binele nostru!

AstraZeneca, al doilea cel mai mare producător de medicamente din Marea Britanie, s-a angajat să furnizeze un număr de peste 2 miliarde de doze de vaccin, în cadrul unor acorduri cu Statele Unite, Marea Britanie și țările europene, printre alte națiuni și organizații.

Mulţi naivi ar putea crede că politicienii se luptă pentru binele nostru, încearcă să găsească soluţii, ne apără interesele în faţa globaliștilor şi vor să facă în aşa fel încât lucrurile să meargă mai bine fără să înțeleagă că începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine.

Politcienii, în general, nu fac ce vor ei, ci în foarte mare măsură ceea ce li se dictează din afară. Atât timp cât electoratul se complace în ideea ”las că-i dăm afară pe ăștia corupți și va fi bine!” fără să înțeleagă că soluţia nu este venirea la putere a partidului X sau Y etc. Soluţia este să ne câştigăm independenţa faţă de Finanţa mondială. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă, dimpotrivă. Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar controlat de Oculta Globalistă.

Companiile străine nu doar că sunt scutite de o serie de taxe şi impozite, primesc terenuri şi infrastructură gratis, au imunitate în faţa legii, ci mai mult, primesc şi ajutoare de la Stat, care, dacă ar fi acordate românilor, ar fi considerate ilegale.

Aceste ajutoare constă fie în bani, sau garanţii de stat pentru credite de finanţare, fie indirect, prin scutirea de la o serie de taxe, care astfel sunt transferate, populaţiei şi micilor întreprinzători autohtoni.

https://romaniacolonieexploatata.wordpress.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: