IN COLIMATOR. INERLOPI LA GUVERNARE,CCR CE TREABA ARE?

12 aug.

Disprețul cu care se exprimă guvernarea Iohannis-PNL în fața drepturilor și libertăților trebuie privit în dimensiunea corectă, deloc dificil de înțeles pentru cei care au măcar bun simț, dacă nu și puțină carte, dar bună!

Este deja de notorietate că guvernarea Iohannis-PNL este total lipsită de bun simț, de echilibru în luarea deciziilor. Iată de ce Părintele liberalismului românesc modern, Klaus Iohannis, se înconjoară și tolerează în echipa lui imbecili incompatibili cu drepturile și libertățile omului, cu profesionalismul care duce la creștere, la construcție.

Dominat de mentalitatea minoritarului sufocat de frustrări, Iohannis nu înțelege nu doar poporul român, dar nici rostul dialogului și valorii, deși … este promotorul României normale (!?), al României educate (!?), al lucrului bine făcut (!?). În șase ani de mandat, singurul lucru pe care l-a demonstrat Iohannis este că poate demola, că poate demoniza, că poate călca zâmbind pe cadavre, ori decâte ori este nevoie!

Iohannis nu greșește, NICIODATĂ!

Ce înseamnă România normală în demonstrația regimului Iohannis-PNL?

În primul rând continuarea abuzurilor împotriva aversarilor politici, cu ajutorul instituțiilor de forță!
În al doilea rând protejarea tuturor bandiților și impostorilor care devin instrumente ale regimului!
Nu în ultimul rând, România normală înseamnă eradicarea valorilor românești și înlocuirea lor cu valorile globalismului: șteregerea memoriei și conștiinței naționale.

Ce înseamnă România educată în demonstrația regimului Iohannis-PNL?

Promovarea analfabetismului și întârzierii mentale în funcții publice!
Anvergura miniștrilor din Guvernul Iohannis-PNL nu depășește orizontul unui elev mediocru de clasa a 8-a, deloc deprins să caute și să verifice informația înainte de a emite puncte de vedere.

Profesorul Iohannis este părintele analfabeților recrutați din pepiniera liberală școlită nu doar la fără frecvență, ci mai ales fără brumă de substanță. În fond, asta îl face pe Iohannis să pară „ceva” în comparație cu Orban, Turcan, Grindă … și toți bâlbâiții din guvernul Lui!

Oricât de imbecili se dovedesc miniștrii guvernului Lui, oricâte gafe, oricâte decizii proaste adoptă, Iohannis este mulțumit!

Guvernul, în ansamblu, își face treaba, și-a făcut treaba, gestionează treburile publice.” – Klaus Iohannis, 29 Iulie 2020

Guvernul și-a făcut treaba, Președintele și-a făcut treaba, autoritățile și-au făcut treaba.” – Klaus Iohannis, 30 Iulie 2020

Pe scurt, România educată este răzorul în care sunt plantați toți proștii, puși să decidă pentru țară! Iată viziunea părintelui liberalismului modern, Klaus Iohannis! Proștii la putere!

Și atunci, devine normalitate și ușor de înțeles cum un premier de profesie șomer afirmă că apărarea drepturilor și libertăților românilor este „un atac împotriva intereselor fundamentale ale României”! Ăsta este Ludovic Orban. Da, ăsta! Pentru că dacă era ceva mai mult nu se comporta ca un lider de clan de interlopi aflat permanent în conflict deschis cu Avocatul Poporului, Curtea Constituțională a României și cu toți cei care îi contestă deciziile, multe deja dovedite neconstituționale!

Iată ce înseamnă lucrul bine făcut, deloc nefiind puțini cei care văd în regimul Iohannis-PNL soluția salvatoare, când realitatea ne arată că nu este nimic mai mult decât … soluția finală pentru România!

https://dantomozei.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: