România nu se va putea dezvolta sub ocupație străină !

12 aug.

Cât timp rămânem sub ocupație străină, România nu se va putea dezvolta și beneficia de resursele ei naturale.

Analizați cu atenție

Avem un preşedinte care nu a câștigat nimic, a fost pus în funcție din afara țării împotriva intereselor țării. Guvernul Orban este un guvern anti-românesc impus din afara țării, de cei care conduc România cu adevărat! Ei nu au fost votați de cetățeni, și nu lucrează pentru binele și interesul românilor!

Într-o ţară aflată sub ocupaţie străină – România este condusă de nişte marionete. Începând cu decembrie 1989, politicienii de până acum, sunt nişte marionete, nişte păpuşi manevrate din umbră de către agenţii din afara țării care conduc România de facto. Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană. Toţi conducătorii României care au fost la putere în ultimii 30 de ani au fost şi continuă să fie slugi.

Suntem în NATO din 2004 (16 ani), în UE din 2007 (13 ani) și colonie a SUA din 1990 (30 de ani)! Dacă sărăcia nu a dispărut nici după 13, 16 respectiv 30 de ani, ce șanse mai sunt să dispară în următorii 30 de ani?

Operațiunea Covrig a scos în vileag lipsa oricăror contradicții pe marginea agendei globaliste dintre actorii politici din statele subjugate de către oculta mondială.

Obediența absolută și executarea oarbă a tuturor directivelor emise de către conducerea formală a țărilor lumii a dovedit o realitate dură: desuveranizarea statelor naționale în procesul globalizării s-a încheiat cu succes. Sistemul internațional ce s-a dezvoltat pe parcursul câtorva secole și a triumfat asupra întregii lumi pe parcursul ultimelor decenii este unul bazat pe primatul economicului asupra politicului, pe supremația banului.

Plutocrația globală sau oligarhia mondială deține toate instrumentele internaționale de reducere la zero a independenței oricărui stat. Organizațiile internaționale precum ONU, UE sau OMS, instituțiile de înrobire financiară prin îndatorare precum FMI și Banca Mondială, presa corportatistă și deținătorii de platforme virtuale precum Google, You Tube, Facebook etc. au determinat guvernele statelor lumii să accepte regulile jocului internațional ca pe un dat indiscutabil și imuabil.

Impunerea acestei false pandemii a fost acceptată integral de către toate partidele politice.

Conflictele dintre putere și opoziție se axează pe o infinitate de subiecte minore, însă acestea nu se extind și asupra agendei puterii din umbră.

Toate partidele politice nu schițeză un minim gest de dezacord față de suprimarea drepturilor constituționale, impunerea stării de arest la domiciului și a unor amenzi imense, nimeni nu-și permite să pună la îndoială toate elementele componente ale acestei mascarade planetare.

Obediența absolută: toate partidele politice sunt de acord cu obligativitatea de a purta măști, distanța socială, cu suprimarea drepturilor, impunerea stării de arest și amenzi imense.

Nici un politician de top și nici un partid încadrat în Sistem nu se arată îngrijorat de efectele economice catastrofale cauzate de măsurile impuse din exterior. Aceeași unanimitate slugarnică iese în vileag și în raport cu impunerea a planului de cipizare a populației globului și vaccinării obligatorii.

Nici un politician de top și nici un partid nu schițează nici o opinie critică față de plutocrația globală. Marile trusturi de presă din lume, ca și media la scara fiecărei țări sunt niște unelte docile. De al începutul acestui război psihologic împotriva omenirii presa dominantă și-a arătat fața de instrument de propagandă și dezinformare a Sistemului. Întreaga agendă a globaliștilor sataniști este realizată la scara fiecărei țări.

Pentru cei care reușesc să înțeleagă în profunzime întregul scenariu al acestei piese în mai multe acte lucrurile apar de-a dreptul dramatice. Primul aspect demn de reținut în acest context este următorul. Pentru plutocrația globalistă concentrarea de capital nu este un scop în sine. Banii sunt doar un mijloc de exercitare a puterii politice și mediatice, prin urmare de obținere a unui control total asupra popoarelor.

Una dintre țintele primordiale ale globaliștilor sataniști este reducerea substanțială a populației planetei. Prin urmare, este vorba despre un plan de asasinare în masă a oamenilor, un genocid la scară mondială. Reducerea populației se urmărește a fi pusă în aplicare în principal prin două metode: 1) vaccinarea forțată; 2) extinderea tehnologiei 5G. Obiectivul final al acestui război total al elitelor demonizate este instaurarea unui control total asupra tuturor oamenilor de pe glob.

Această vastă operațiune de implementare a unor inginerii sociale precum vaccinarea forțată, cipizarea, conectarea la sistemul de supraveghere, utilizarea Inteligenței Artificiale, eliminarea banilor lichizi țintește lipsirea omului de capacitatea de a raționa în mod independent, de a opta între bine și rău.

https://romaniacolonieexploatata.wordpress.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: