Singura mea opțiune: DAN CHITIC!

12 aug.

CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

Singura mea opțiune la următoarele alegeri parlamentare, în condițiile în care va intra în bătălia politică, va fi DAN CHITIC și echipa pe care o va aduna în jurul său. Sub sigla Coaliția Pentru Națiune sau ce va fi să fie. Cu asta sper că am răspuns suficient de clar celor care mă tot roagă … diverse!

Dan Chitic este în acest moment singura persoană publică dispusă să se bată pentru cele trei (minime) caracteristici firești ale României: CREDINȚĂ, FAMILIE, DEMNITATE!

Alături de Dan Chitic, în Piața Victoriei, au fost o mână de oameni, la rândul lor cu notorietate publică. Alături de vocea lui Dan Chitic mai sunt alte voci, puternice și lucide,  care susțin și revendică aceleași valori necesare României. Prin urmare, există o echipă de dialog și potențialul de a demara un NOU proiect politic în care România să fie prima și ultima opțiune, nu grija pentru străini și trădarea de țară!

Ce o să fie și când … asta depinde de fiecare dintre noi. Un astfel de proiect dincolo de greutăți, are în față un sistem întreținut din afara României, deloc dispus să permită românilor să se impună în propria țară!

Dar, am mai spus-o: SE NAȘTE UN LIDER!

Toți cei care credem cu inima, cu curaj și credință în Dumnezeu, să nu ne pierdem speranța. Până la urmă, aceste vremuri în care România este condusă de mizerabili vânzători de țară nu sunt nici primele, nu vor fi nici ultimele. Însă, nu avem dreptul de a ne pierde curajul, mândria și credința, chiar dacă în distribuția mizerabilului spectacol se regăsesc și căzuți slujitori ai bunului Dumnezeu!

https://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: