Deputatul Marian Cucşa a depus un proiect de lege pentru amânarea alegerilor locale DIN CAUZA PANDEMIEI SI AMANAREA ANULUI SCOLAR!

3 sept.

Deputatul Marian Cucşa a depus un proiect de lege pentru amânarea alegerilor locale DIN CAUZA PANDEMIEI SI AMANAREA ANULUI SCOLAR!

Ludovic Orban și Klaus Iohannis

NAZISTUL KLAUSS ADOLF JOHANNIS NU VREA AMANAREA ALEGERILOR LOCALE,PENTRU O „SIMPLA RACEALA” .WUHANNIS VREA CU INTREG GUWERNERUL ORBAN SI HAITELE NAZISTE A NOULUI PDL SA CALCE PE CADVRELE ROMANILOR SI A COPIILOR ACESTORA IMOREUNA CU MEDIA MILUITA DE DICTATURA NAZISTA MEDICALA.KLAUSS JOHANNIS SE FFACE VINOVAT DE GENOCID SI TREBUIE ARESTAT SI DEFWRIT JUSTITIEI CU TOTI TRADATORII ALOGENI CARE AU TRANSFORMAT ROMANIA IN PRIMUL LAGAR DE EXTERMINARE A NAZISTILOR DE LA BRUXELLES ,A UESSR.ROMANI TREZITI-VA INTRUCAT SOMNUL RATIUNII NAATE MONSTRII,VRETI CA GENERATIA VIITOARE SA FI COVID19 SI ANALFABETI CA SI COVIDIOTII LUCOVID SI WUHANNIS?,ROMANII,OPRITI MACELUL UMAN DIN 27 SEPTEMBRIE 2020.NU ALEGERILOR ANTICIPATE PENTRU DICTATURA NAZISTA CONDUSA DE JOHANNIS,BOLNAV DE SINDROMUL ASPERGER.PARINTII SAI NICI NU VOR SA STIE DE EL LA FEL AI SORA LUI SI NEPOATELE SALE

Deputatul Marian Cucşa, secretar general al Partidului Republican, a depus luni, la Parlament, un proiect de lege în care propune amânarea alegerilor locale din 27 septembrie pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, informează Agerpres.

„Se amână data desfăşurării alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020 stabilită în ziua de duminică, 27 septembrie 2020, pentru: consiliile locale ale comunelor, ale oraşelor, ale municipiilor şi ale sectoarelor municipiului Bucureşti; primarii comunelor, oraşelor, municipiilor şi ai sectoarelor municipiului Bucureşti; Consiliul General al Municipiului Bucureşti; primarul general al municipiului Bucureşti; consiliile judeţene; preşedinţii consiliilor judeţene. Alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale stabilite pentru 27 septembrie 2020 se vor desfăşura la o dată stabilită ulterior”, se arată în proiectul de lege depus la Camera Deputaţilor.

Marian Cucşa

Marian Cucşa a declarat pentru Agerpres că aceasta este o măsură de siguranţă, pentru a veghea la sănătatea românilor.

„La începutul lunii februarie am fost primul politician care a cerut măsuri de prevenire pentru a nu pătrunde virusul pe teritoriul României şi să acţionăm, nu să reacţionăm ca urmare a unor lucruri care s-au petrecut. Atunci autorităţile au fost pasive şi nu au luat măsuri şi suntem în situaţia pe care o ştim cu toţii din zilele de astăzi. Acum, ca reprezentant al Partidului Republican, împreună cu colegii, am lucrat la un proiect de lege pentru amânarea alegerilor locale, pentru a preveni răspândirea virusului. E o măsură de siguranţă, o măsură pentru a veghea la sănătatea românilor. Am făcut un apel către toţi liderii politici să lase calculele politice şi jocurile meschine şi să se gândească la sănătatea românilor. Avem previziuni din partea specialiştilor care ne arată că vom avea o răspândire a virusului accentuată în lunile august şi septembrie. Nu poţi să te gândeşti la organizarea alegerilor în condiţii de siguranţă când ai previziuni şi vedem zi de zi răspândirea virusului tot mai accentuată. E o măsură ce vine în sprijinul cetăţenilor, să nu ne trezim ca după alegeri că avem focare peste focare de COVID”, a spus Marian Cucşa.

Ludovic Orban și Klaus Iohannis

El a adăugat că a depus o adresă la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor ca acest proiect să fie dezbătută în regim de urgenţă şi introdus pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare.

Marian Cucşa a menţionat că, în cazul în care alegerile locale vor fi amânate, noua dată pentru scrutin urmează să fie stabilită prin lege de către Parlament, astfel încât să nu mai existe pericolul răspândirii virusului şi punerea în pericol a sănătăţii românilor.

https://www.bursa.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: