EL SI EA!

6 sept.

  El a fost băiatul unui comunist ilegalist. Ea, fata unui nomenclaturist comunist. El a fost student la Institutului Politehnic. […] 

El a fost băiatul unui comunist ilegalist. Ea, fata unui nomenclaturist comunist. El a fost student la Institutului Politehnic. Ea la Facultatea de Chimie-Fizică. El a fost șef peste Uniunea Tineretului Comunist. Ea a fost șefa Departamentului de Agitație și Propagandă, la Universitate. El a făcut a doua facultate la Moscova. Ea, la Leningrad. El vorbea foarte bine rusă. Ea a câștigat Olimpiada de rusă pe țara.

După „căderea” comunismului, el a devenit membru și șef al partidului care a luat locul Partidului Comunist. Ea a fost, mai întâi, membra Partidului Creștin Socialist și apoi membră și șefa Partidului Creștin Democrat. El a fost ministru la „Ape”, ea la Mediu. El a jucat un rol important în căderea dictatorului, care i-a fost la început protector. Ea l-a înlăturat de la conducerea partidului pe cel care i-a asigurat ascensiunea politică și o numea „fata lui”.

El se simpatiza cu Gorbaciov. Ea a conlucrat, întotdeauna, foarte bine, cu Putin. El a fost ales de trei ori președinte, ea de trei ori cancelar. El și-a numit opozanții legionari și fasciști. Ea îi numește naziști și „haite brune”.   Cu el președinte, de opozanți se ocupau minerii. Cu ea cancelar, de opozanți se ocupă ANTIFA.

Pentru că a avut ghinionul să nu conducă în vremurile de azi, el a fost considerat un dinozaur comunist, om al Moscovei. Trump și Viktor Orban nu erau încă de serviciu.

Pentru că a avut norocul să decidă asupra vremurilor de azi, ea este socotită un politician de dreapta, modern, mai presus de orice bănuiala!

Ion Iliescu și Angela Merkel – două generații, două personalități politice distincte, din două țări atât de diferite. Niciun analist politic nu ar comite impietatea de a-i pune alături.

                                                                                                   Bogdan CALEHARI

http://justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: