Răzgîndacii coronavirusului O antologie video care-i face praf pe Iohannis, Orban, Arafat, Rafila &Co!

8 sept.

Știm cu toţii că memoria populară este scurtă, dar asta n-ar fi o nenorocire, numai că, aşa cum am scris de atîtea ori, marea problemă este că această memorie colectivă nu face conexiuni. Exact pe această caracteristică se bazează specialiştii în manipularea maselor!

Aşa se face că vectorii principali de imagine, în special reprezentanţii autorităţilor, pot spune azi ceea ce contrazice spusele lor ieri, fără ca populaţia să sesizeze diferenţele. Însă, este de ajuns să pui faţă în faţă opiniile exprimate de aceştia de-a lungul timpului şi efectul este unul colosal.

O astfel de acţiune a făcut blogerul „Aurelian.ro” pe pagina sa de Facebook, care a adunat zicerile celor care au coordonat întreaga criză coronavirus din martie şi pînă azi, realizînd un clip formidabil, de aproximativ trei minute, pe care toată lumea bulversată de măsurile autorităţilor ar trebui să-l vadă. Clipul  este însoţit de următorul comentariu: „Exista inca cetateni care se incred orbeste in autoritatile mioritice pe problema combaterii “pLamdemiei” in ciuda rezultatelor submediocre obtinute pana acum. Exista inca fiinte umane care iau ca litera de lege zicerile specialistilor OMS, si nimic altceva, in ciuda autocontradictiilor omeseniene de pana acum. Orice parere diferita devine “erezie” care trebuie pedepsita exemplar ca in vremurile intunecate a arderii vrajitoarelor. Cam cat de papagal trebuie sa devii ca sa te furajezi nonstop cu acest nutret pentru cretini?

Cu acordul autorului, transcriem declaraţiile din filmuleţul realizat de „Aurelian.ro”, în care sînt grupate opiniile de acum cîteva luni ale autorităţilor care, conform teoriei lor de azi, ar putea fi interpretate ca „teorii conspiraţioniste”! Iată:

Raed Arafat, comandantul situaţiei de urgenţă: „Virusul se elimină singur, prin sistemul imunitar, deci este ca la o gripă! Deci nu trebuie aplicat nici un tratament, ca astfel de boală să se vindece prin sistemul imunitar al persoanei respective”.

Cotidianul RO

2 răspunsuri sa “Răzgîndacii coronavirusului O antologie video care-i face praf pe Iohannis, Orban, Arafat, Rafila &Co!”

  1. octavpelin 10 septembrie 2020 la 11:18 am #

    CRIMINALII CARE CONDUC ROMANIA!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. Răzgîndacii coronavirusului O antologie video care-i face praf pe Iohannis, Orban, Arafat, Rafila &Co! — Octavpelin’s Weblog – SimpluDej - 10 septembrie 2020

    […] Răzgîndacii coronavirusului O antologie video care-i face praf pe Iohannis, Orban, Arafat, Rafila … […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: