Drumul Taberei putea avea metrou încă din vară!

15 sept.

Neșansa locuitorilor din Drumul Taberei. Călin Popescu Tăriceanu continuă ironiile la adresa guvernanților. De data aceasta, subiectul care i-a dat apă la moară este intens mediatizata deschidere a metrolului în zona Drumul Taberei. Liderul ALDE afirmă răspicat că locuitorii acestui cartier bucureștean ar fi avut metrou încă de la începutul verii dacă erau alegeri locale atunci.

Ce neșansă pentru locuitorii din Drumul Taberei și pentru toți bucureștenii că alegerile locale s-au amânat din iunie pentru final de septembrie! Pentru că avem metrou mai târziu cu câteva luni decât am fi putut avea! Pentru că acesta este motivul pentru care Magistrala 5 se deschide abia astăzi și nu încă de acum câteva luni. Guvernul Iohannis – Orban a amânat deschiderea pentru campania electorală sperând să mai păcălească niște votanți. Sper să primească ce merită!“, scrie Tăriceanu pe pagina sa de FB.

(VIDEO) Alai electoral la inaugurarea metroului din Drumul Taberei!

Magistrala de metrou 5 a fost inaugurată astăzi, cu mare pompă,  în prezența unui număr mare de oficialități. Aceasta este deschide singura magistrală de metrou construită de la zero în ultimi 30 de ani. Secţiune de aproape 7 kilometri lungime a fost începută încă din 2008. Asta înseamnă că, deși nu s-a lucrat constant, magistrala a fost în sfârșit gata după aproape 12 ani.

Prin comparație, Transfăgărășanul a fost construit între anii 1970 – 1974, iar  podul Øresund între 1995 și 1999. De precizat că acesta este cel mai lung pod rutier și feroviar din Europa care conectează două zone metropolitane importante: cele ale capitalei daneze Copenhaga și ale orașului Malmö, al treilea ca mărime din Suedia.

Cotidianul RO

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: