Declarații incendiare de la Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis, măsuri de ultimă oră!

17 sept.

Ce se întâmplă cu sectorul HoReCa. Iohannis a făcut anunțul!

Președintele României Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc la Palatul Cotroceni, că „pandemia este încă departe de a se fi încheiat”

„Vizavi de acest subiect, Klaus Iohannis a declarat că „pandemia este încă departe de a se fi încheiat. Eliminarea treptată a multor restricții și reluarea unor activități concomitent cu apropierea sezonului rece, favorabil îndeosebi apariției virozelor respiratorii și a gripei, creează un context sensibil”, a spus președintele.

Klaus Iohannis a mai spus că „nu ne putem permite ca sistemul sanitar să fie nevoit să gestioneze o dublă epidemie, de gripă și de Covid-19. Este, așadar, fundamental să menținem o atitudine prudentă și responsabilă. Să nu uităm că aceleași măsuri care ne feresc de Covid-19 ne pot feri și de virusul gripal, dar și de alte viroze”.

„Votul nostru decide cum se vor schimba localitățile în care trăim!”

În legătură cu modul de votare, la alegerile locale ce vor avea loc pe data de 27 septembrie 2020, Klaus Iohannis a  afirmat că aceste alegeri sunt esențiale

„Ne aflăm la mai puțin de două săptămâni de momentul votului. Pe 27 septembrie mergem la urne să-i alegem pe cei care vor conduce în următorii patru ani comunitățile locale. Votul nostru decide cum se vor schimba localitățile în care trăim! Dragi români, mergeți la vot și puneți ștampila pe candidații care pot aduce o schimbare în bine. Aceste alegeri sunt esențiale, fiindcă rezultatul lor va face o diferență în viața voastră de zi cu zi. (…) Nu-i lăsați pe alții să decidă în locul vostru!”, a spus președintele Klaus Iohannis.

„În încheiere, am un mesaj pentru candidați. Chiar dacă această campanie electorală este diferită, folosiți toate mijloacele de comunicare pentru a le prezenta proiectele românilor. Oamenii așteaptă soluții”, a precizat șeful statului.

National

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: