Clotilde Armand: „PNL este un grup foarte nefast!”

19 sept.

Alianța dintre USR PLUS și PNL a fost aruncată în aer de nimeni altul decât candidatul comun al celor două formațiuni politice la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand. Aceasta susține că PNL este un grup nefast, iar alianța este una de fațadă.

Liviu Pleșoianu, parlamentar PSD și deputat, a publicat pe contul său de pe o rețea socială o captură video dintr-un interviu acordat de Clotilde Armand presei, în 2016.
Userista spunea, la vremea aceea, aflându-se la prima candidatură pentru Primăria Sectorului 1, că PNL este un grup nefast și manipulator. În 2020, PNL s-a aliat neoficial – doar la nivel declarativ – cu USR Plus, pentru a crește șansele a doi candidați USR, Clotilde Armand, la Sector 1, și Nicușor Dan, la Primăria Generală a Capitalei.
Proba VIDEO: Clotilde Armand ataca întregul PNL în 2016 și spunea că e “un GRUP FOARTE NEFAST”!
Clotilde Armand, 2016: “Un grup de oameni FOARTE NEFAST! Doar unul e corect printre ei! De fapt, este UN SINGUR PNL-ist CORECT (Mircea Ionescu-Quintus)! Are 99 de ani și e foarte urât că îl manipulează pe acest domn, fără respect pentru ce a făcut în spate!”

Franțuzoaica a scăpat porumbelul joi seară

Invitată să adreseze alegătorilor câteva cuvinte, în emisiunea „România 9” de la TVR 1, Clotilde Armand a scăpat porumbelul. Aceasta a spus că la alegerile acestea „nu ne mai bazăm doar pe instituții, ci și pe votul oamenilor”.
În contextul în care au apărut tot mai multe informații cum că Armand face parte din serviciile externe de informații, lucrând pentru interesele francezilor, baza ei pusă pe instituții, declarată astfel, a stârnit rumoare și mirare.

National

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: