Iohannis nu ratează nicio inaugurare. A tăiat panglica pentru 18 kilometri din Autostrada Transilvania!

19 sept.

klaus iohannis

Vești bune pentru șoferi! De vineri, 18 septembrie, vor putea folosi încă 18 kilometri de autostradă. Este vorba despre tronsonul Iernut-Cheţani, care face parte din Autostrada Transilvania.

Primii care au tăiat panglica bucății de autostradă au fost președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor Lucian Bode. Este a doua inaugurare din această săptămână la care șeful statului și ceilalți doi membri ai guvernului participă împreună. Miercuri, oficialii au inaugurat metroul din Drumul Taberei.

foto: facebook /pnl.ro

Construcția lotului, între Iernut şi Cheţani, a început în 2016. Valoarea contractului este de 437,6 milioane de lei. După deschiderea acestui lot, românii vor avea în total la dispoziție 873 de kilometri de autostradă.

Iohannis: „Nu am venit aici pentru festivisme”

Președintele Klaus Iohannis a transmis într-o conferință de presă că lucrările de infrastructură trebuie să se desfășoare într-un ritm mai rapid, pentru că vor ajuta la relansarea economică a României.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la inaugurarea sectorului de autostradă Iernut – Cheţani, că nu a venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede şi să ne ţinem de termene.

Klaus Iohannis: ”Este evident că infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez iarăși de ce s-a rămas în urmă. Cred că prin jurul meu sunt oameni care știu cu toții că de fapt nu s-a prea vrut să se dezvolte infrastructura și acum această

 

„Este evident că infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez de ce a rămas în urmă. Sunt oameni care ştiu că nu prea s-a vrut să se dezvolte infrastructura. Paradigma s-a schimbat, acum se vrea. Nu am venit aici pentru festivisme şi nu am venit pentru a încheia ceva. Am venit pentru a da un semnal că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ţinem de termene şi să avansăm mult mai repede cu lucrările de infrastructură. Acest eveniment este un punct intermediar, fiindcă mai avem foarte, foarte mult de lucru în România”, a spus Iohannis.

„Ne dăm seama de importanţa acestor lucrări şi că trebuie să schimbă ritmul, să meargă totul mult mai reprede. Avem nevoie de infrastructură. Fondurile europene sunt pregătite, lucrările trebuie să fie pregătite. Aceste proiecte de infrastructură mare vor fi imboldul cu care economia României se va relansa semnificativ. Dezvoltarea infrastructurii în România nu e o dorinţă politică de campanie, e o nevoie de bază. Avem ambiţia să facem Autostrada Transilvaniei, Autostrada Moldovei şi multe lucrări pe care le-am planificat şi pe care le vom face într-un timp surprinzător de scurt”, a adăugat șeful statului.

National

2 răspunsuri sa “Iohannis nu ratează nicio inaugurare. A tăiat panglica pentru 18 kilometri din Autostrada Transilvania!”

  1. dininimapentrutine 19 septembrie 2020 la 11:57 am #

    La cât a stat ascuns…

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: