La cât se așteaptă Ciolacu să ajungă prezența la vot la alegerile locale. ” Prioritățile românilor …”!

19 sept.

Cu aproape o săptămână, practic, înainte de alegerile locale, programate pentru 27 septembrie, în contextul generat de noul coronavirus, liderul principalului de opoziție a formulat o apreciere în privința prezenței la vot.

”În jur de 40 la sută, aceeași prezență foarte redusă a fost estimată și în Polonia, dar ținând cont că este vorba de alegeri locale și oamenii vor să-și aleagă direct cine îi reprezintă în comunitățile lor, cred că prezența va fi mai mare”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri seară, într-o intervenție la Antena3, răspunzând unei întrebări.

În același timp, liderul PSD a adus în discuție faptul că a mers în mai multe organizații ale partidului, cum ar fi cele din Timiș, Caraș sau Gorj, și că a constatat despre candidați că sunt ”determinați”.

Campanie atipică

Pe de altă parte, politicianul a admis că în această perioadă, preocuparea românilor este legată mai degrabă de aspecte ce țin de reluarea cursurilor în școli și de situația generată de noul coronavirus, decât de politică și de campania pentru locale. ”Este un decalaj în ceea ce privește agenda politicienilor și a cetățenilor. (…) Prioritățile românilor și îngrijorările lor sunt cu totul și cu totul altele, sunt legate de școli, de pandemie, (…) de criza economică și de șomajul alarmant. (…) Nu este un apetit la români în ceea ce privește, în acest moment, politica propriu-zisă. Dar este o campanie atipică, categoric, dar este o campanie pentru locale, întotdeauna a fost axată pe candidați, nu neapărat pe partide”, a menționat Ciolacu.

National

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: