A VENIT TIMPUL!

22 sept.

A venit timpul să se facă văzută și auzită masa tăcută a românilor care refuză să se topească în impostura clasei politice, dominate astăzi de dezastrul Iohannis-PNL, cauționat prin complicitate și trădare de PSD, pervertit și dezrădăcinat de USR-PLUS!

A venit timpul să se strângă rândurile.

#StareaDeLibertate și Adevărul NU SE NEGOCIAZĂ!

#StareaDeBine și Educația copiilor noștri NU SE NEGOCIAZĂ!

#StareaDeSănătate a românilor NU SE NEGOCIAZĂ și NU SE JOACĂ LA RULETA INTERESELOR politice!

A venit timpul!

În primul rând, cei din piață, liderii de opinie, să strângeți rândurile și în cel mai scurt timp să prezentați în mod organizat, în perspectiva alegerilor generale. Trebuie să asumați responsabil rolul de lideri ai României lucide: fără orgolii de prost gust, fără ambiții prostești, fără naivități mesianice personale!

În al doilea rând, cei care ieșiți în stradă, la București și în fiecare județ al României,trebuie să îmbrăcați haina curajului și voluntarismului, pentru a arăta că există alternativă la beția de putere, la dezastrul actualei clase politice, la trădarea și vânzarea de țară!

Nu în ultimul rând, a venit timpul să vă ridicați și să rămâneți OBLIGATORIU în rigorile credinței creștine promovate de Sfântul Andrei: Credinţă, Nădejde şi Dragoste. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. (Corinteni)

A venit timpul! S-au ridicat liderii! Deja sunt cunoscuți prin luciditate, curaj și buna-credință.

Ridicați-vă români!
Ridicați-vă pentru România!
Ridicați-vă pentru demnitate!

Nu mai amânați trezirea! Scuturați-vă de căpușele și hienele care macină România!

http://dantomozei.ro/

2 răspunsuri sa “A VENIT TIMPUL!”

  1. Mioara Avram 29 octombrie 2020 la 12:44 am #

    Asa ar trebui sa gandim toti! Eu am vorbit continuu, l-am refuzat pe Ciolacu pe pagina lui, l-am rugat sa plece, sa lase pe altcineva pt ca se vedea ca e vandut – de la inceput! De cand i se facea rau, apoi, facand o propunere de premier, cel putin ciudata; l-am rugat, l-am implorat – sa faca o a doua propunere chiar dintre membrii PSD, sugerandu-i sa faca 3-4 propuneri, o lista, pt.ca sunt acolo oameni competenti, ei avand majoritatea, iar presedintele sa aiba de unde alege! Mi-a raspuns in scris pe pagina astfel; „NOI, EU SI DL PONTA, am facut o propunere, acum e randul dlui pres. Johannis sa faca o propunere pentru functia de premier!” . Cu daramarea guvernului Dancila si cu a -l pune pe Catzu – voens/nolens sau pe Orban, asa a continuat si a mers din rau in mai rau, si-a distrus partidul al carui presedinte interimar – apoi ales era, l-a devorat din interior si l-a ajutat sa se rupa si din exterior.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: