Gabriela Firea, dezvăluiri bombă despre fraudarea alegerilor. „Se poate interveni în sensul fraudării alegerilor”!

25 sept.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a afirmat, joi seară, la postul Antena3, că PNL și USR și-ar fi învățat membrii din secțiile de votare cum să fraudeze alegerile.

De asemenea, Firea speră ca instituțiile statului să ia măsuri în legătură cu vizele de flotant, deoarece, sunt semnale că la o singură adresă locuiesc sute de persoane.

Cum pot fi anulate voturile

„Am citit şi eu şi am primit indicii că se poate interveni în sensul fraudării alegerilor. Nu cred că instituțiile statului vor face acest lucru, dar, din câte aud şi cred că aud destul de bine, PNL şi USR au încercat să îşi înveţe membrii din secţiile de votare să anuleze voturile mele, spre exemplu, şi ale celorlalţi candidaţi din partea noastră.

Am primit informaţii că la câteva dintre şedinţe li s-a arătat modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică stampilă din cauciuc, poţi să murdărești buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat.

Această informaţie am primit-o şi sper ca instituţiile statului să verifice până la capăt şi să constate dacă există astfel de încercări de forţare de anulare a voturilor pentru mine şi pentru ceilalţi candidaţi social-democraţi, primari în funcţie în principal”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea pe primul loc în preferințele bucureștenilor

De asemenea, Gabriela Firea a afirmat că are informaţii potrivit cărora şefi din Poşta Română îşi presează subordonaţii să voteze candidaţii PNL, fie prin ameninţări, fie prin promisiuni de majorări salariale.

Lupta pentru fotoliul de primar general la Primăria Capitalei este pe ultima sută de metri. Ultimul sondaj realizat pentru Capitală arată că Firea este pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor.

Astfel, Gabriela Firea este prima în topul preferințelor alegătorilor cu un procent de aproape 50%. Ea este urmată de Nicușor Dan, cu un procent de 35%, apoi de fostul șef al statului Traian Băsescu, care are un procent de 15%.

National

2 răspunsuri sa “Gabriela Firea, dezvăluiri bombă despre fraudarea alegerilor. „Se poate interveni în sensul fraudării alegerilor”!”

  1. Snake 25 septembrie 2020 la 11:44 am #

    Când n-au fost fraudate?

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: